annonse
annonse

Lexmark Interact S605

Oppkoblet og praktisk

Smarte internettfinesser og herlig berøringsskjerm lykkes ikke med å redde fotokvaliteten.

Fin stor berøringsskjerm Smarte finesser
Ingen fargehåndtering Dårlige fotoutskrifter

Lexmark satser på økonomi, miljø og smidighet.  De var tidlig ute med trådløse skrivere, sjenerøse garantier og nå store patroner samt grønne funksjoner.  Ettersom papirskuffen sitter i bakkant blir skriveren litt vanskeligere å plassere enn konkurrentenes kompakte løsninger.  På den andre siden kan man bruke tykkere papir.  Foruten trådløst nettverk er USB den eneste tilkobling.  I framkant finnes minnekortleser for de vanligste formatene samt en USB-inngang.

Den store berøringsskjermen gjør det enkelt å håndtere skriveren og foreta innstillinger.  Alt er pedagogisk, bare en slik sak som at den registrerer papirbytte og spør hva man har lagt i.  Det finnes også smarte funksjoner koblet til en nettside, så som muligheten til direkte å skrive ut sin Google-kalender.  Fra PC-en merker man at det handler mer om dokument enn foto, da innstillingene mer handler om automatisk behandling enn om fargekontroll.

Bildekvalitet
Dessverre medvirker manglende fargekontroll til at det er vanskelig å få gode fotoutskrifter.  De lå konstant i den dårligste halvdelen, og kom noen ganger til og med sist.  Et typisk eksempel er kopieringen, der man tror at det burde finnes alle muligheter for å kunne gjengi fargene korrekt.  I stedet ble bildene svakt gulfargede og ikke engang spesielt skarpe.  Den hadde også problem med gråtoner der de lysere partiene fikk tydelige striper.  Men utskriftene var imidlertid raske.

Konklusjon
Interact er en smart og praktisk dokumentskriver med mange praktiske funksjoner koblet til en nettside. Berøringsskjermen er en fornøyelse å bruke, og alt fra installasjon til anvendelse av finessene er pedagogisk.  Dessverre skjer alt dette på bekostning av fotohåndteringen.  Den manglende fargekontrollen gir fargeavvik og ikke engang kopieringen lykkes gjengi originalen på en korrekt måte.  For vanlig bruk er det en hyggelig skriver, men ikke for fotoutskrifter.

Lexmark satser på økonomi, miljø og smidighet.  De var tidlig ute med trådløse skrivere, sjenerøse garantier og nå store patroner samt grønne funksjoner.  Ettersom papirskuffen sitter i bakkant blir skriveren litt vanskeligere å plassere enn konkurrentenes kompakte løsninger.  På den andre siden kan man bruke tykkere papir.  Foruten trådløst nettverk er USB den eneste tilkobling.  I framkant finnes minnekortleser for de vanligste formatene samt en USB-inngang. Den store berøringsskjermen gjør det enkelt å håndtere skriveren og foreta innstillinger.  Alt er pedagogisk, bare en slik sak som at den registrerer papirbytte og spør hva man har lagt i.  Det finnes også smarte funksjoner koblet til en nettside, så som muligheten til direkte å skrive ut sin Google-kalender.  Fra PC-en merker man at det handler mer om dokument enn foto, da innstillingene mer handler om automatisk behandling enn om fargekontroll. Bildekvalitet Dessverre medvirker manglende fargekontroll til at det er vanskelig å få gode fotoutskrifter.  De lå konstant i den dårligste halvdelen, og kom noen ganger til og med sist.  Et typisk eksempel er kopieringen, der man tror at det burde finnes alle muligheter for å kunne gjengi fargene korrekt.  I stedet ble bildene svakt gulfargede og ikke engang spesielt skarpe.  Den hadde også problem med gråtoner der de lysere partiene fikk tydelige striper.  Men utskriftene var imidlertid raske. Konklusjon Interact er en smart og praktisk dokumentskriver med mange praktiske funksjoner koblet til en nettside. Berøringsskjermen er en fornøyelse å bruke, og alt fra installasjon til anvendelse av finessene er pedagogisk.  Dessverre skjer alt dette på bekostning av fotohåndteringen.  Den manglende fargekontrollen gir fargeavvik og ikke engang kopieringen lykkes gjengi originalen på en korrekt måte.  For vanlig bruk er det en hyggelig skriver, men ikke for fotoutskrifter.
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 39,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
  • Oppløsning: 4800 x 1200, skanner 1200 x 2400
  • Fargepatroner: 4 (CMYK)
  • Skjerm: 4,3” berøringsskjerm
  • Fotoskuff: Nei
  • Minnekort: SDHC, MMC, XD, MS, USB, Pictbridge
  • Nettverk: 802.11 b/g/n
  • Hastighet: 30 sekunder (15x10)
Pris: 1500,-


Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-