annonse
annonse

HP Photosmart Wireless B109n

Overdreven enkel

Gjør man skriveren for avskallet blir anvendelsen frustrerende og resultatet dårlig.

Billig
Ingen utmatingsskuff Ingen fotoskuff Minimal skjerm

Det her er en skriver med et minimum av allting.  Det finnes bare en papirskuff, noe som fører til sjonglering når man vil bytte mellom vanlig papir og fotopapir.  Det at det ikke finnes en utmatingsskuff fører også til at man umiddelbart må ta hånd om utskriftene.  Minnekortleser finnes, men bare for de vanligste formatene.  Inngangen begrenser seg til USB, som man må bruke for å innstille skriveren før man kan anvende trådløst nettverk.

Skjermen er nemlig så minimal at det knapt blir plass til noen informasjon på den, og man har bare et minimum av touchknapper.  Å velge mellom et fåtall valg i menyer går bra, men man kan ikke foreta noen innstillinger og justeringer.  Fra PC-en er det betydelig bedre, da HP har en pedagogisk utskriftsmeny hvor man kan utføre alle nødvendige innstillinger.  Man kan også spare på sine favoritter som hurtigvalg for smidigere utskrifter i fortsettelsen.

Bildekvalitet
Tross en betydelig lavere pris og savnet av spesielle fotopatroner, kom ikke Wireless-modellen langt etter luksusmodellen Premium.  De alternerte faktisk i midten av feltet.  Forskjellen var at Wireless var marginalt bedre på testbildene, men faktisk betydelig dårligere på virkelige foto.  Fotoene så litt bleke ut, naturbilder savnet dybde i skyggene og dyrebilder hadde få detaljer i pelsen.  Utskriftshastigheten er ikke heller mye å rope hurra for.

Konklusjon
Bildeskjermen på denne budsjettmodellen er så liten at man snarere burde kalle den for tegnvindu.  All håndtering bør gjøres fra PC-en, og i mange tilfeller var man virkelig tvunget til det.  Savnet av utmatningsskuff er irriterende, og utskriftshastigheten for foto er ikke imponerende.  Fotoutskriftene ligger midt i feltet, men faktisk bare knepent bak den betydelig mer påkostede Premium-modellen.  På tross av dette kan den ikke anbefales.

Det her er en skriver med et minimum av allting.  Det finnes bare en papirskuff, noe som fører til sjonglering når man vil bytte mellom vanlig papir og fotopapir.  Det at det ikke finnes en utmatingsskuff fører også til at man umiddelbart må ta hånd om utskriftene.  Minnekortleser finnes, men bare for de vanligste formatene.  Inngangen begrenser seg til USB, som man må bruke for å innstille skriveren før man kan anvende trådløst nettverk. Skjermen er nemlig så minimal at det knapt blir plass til noen informasjon på den, og man har bare et minimum av touchknapper.  Å velge mellom et fåtall valg i menyer går bra, men man kan ikke foreta noen innstillinger og justeringer.  Fra PC-en er det betydelig bedre, da HP har en pedagogisk utskriftsmeny hvor man kan utføre alle nødvendige innstillinger.  Man kan også spare på sine favoritter som hurtigvalg for smidigere utskrifter i fortsettelsen. Bildekvalitet Tross en betydelig lavere pris og savnet av spesielle fotopatroner, kom ikke Wireless-modellen langt etter luksusmodellen Premium.  De alternerte faktisk i midten av feltet.  Forskjellen var at Wireless var marginalt bedre på testbildene, men faktisk betydelig dårligere på virkelige foto.  Fotoene så litt bleke ut, naturbilder savnet dybde i skyggene og dyrebilder hadde få detaljer i pelsen.  Utskriftshastigheten er ikke heller mye å rope hurra for. Konklusjon Bildeskjermen på denne budsjettmodellen er så liten at man snarere burde kalle den for tegnvindu.  All håndtering bør gjøres fra PC-en, og i mange tilfeller var man virkelig tvunget til det.  Savnet av utmatningsskuff er irriterende, og utskriftshastigheten for foto er ikke imponerende.  Fotoutskriftene ligger midt i feltet, men faktisk bare knepent bak den betydelig mer påkostede Premium-modellen.  På tross av dette kan den ikke anbefales.
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 39,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
  • Oppløsning: 4800 x 1200, skanner 1200
  • Fargepatroner: 4 (CMYK)
  • Skjerm: 1,4”
  • Fotoskuff: Nei
  • Minnekort: SDHC, MMC, MS
  • Nettverk: 802.11 g
  • Hastighet: 28 sekunder (15x10)
Pris: 1200,-


Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-