annonse
annonse

HP Photosmart Premium C309G

Finesserik og oppkoblet

Med direktekobling til foto på nettet er det synd at kvaliteten svikter.

Bra skjerm Best på utskrift fra minnekort Bluetooth
Middelmådig bildekvalitet

HP har dessverre falt for gruppepresset og har nå samme svarte apparat som alle andre, noe som er litt synd.  Som sedvanlig har man et frontmatet system, som fører til at man bare kan bruke bøyelig fotopapir.  Ovenfor papirmagasinet sitter en fotoskuff, og over den en utmatingsskuff som er stødigere enn konkurrentenes.  Foruten trådløst internett finnes trådbundet tilknytning samt vanlig USB.  I fronten sitter minnekortleser for de vanligste formatene.

Berøringsskjermen er virkelig stor og kompletteres av touchknapper rundt omkring.  Menyene er til å forstå tross alle funksjoner.  Apparatet har flere verktøy for å beskjære og bearbeide bildene fra frontpanelet enn noen av de andre.  Dessuten kan man koble seg direkte opp til HPs fototjeneste Snapfish.  Dessverre rakk ikke E-modellen, hvor man har ennå flere internettjenester og smarte funksjoner, fram i tide til testen.  Fra PC-en har man like mange muligheter som for den billigere modellen i testen.

Bildekvalitet
Bildekvaliteten holdt seg konsekvent på et middels nivå sammenlignet med de andre skriverne, den lå stadig litt etter de tre dominerende modellene, mens den oftest holdt seg foran de mindre vellykkede. Unntaket var sorthvitt bilde, der den faktisk var blant de dårligste, og overraskende nok kopieringstesten som i det hele tatt ikke gikk bra.  Fargene dro mot den gule siden og ble noe pastellaktige.  Den endelige dommen er over middels, som ikke er så imponerende i prisklassen.

Konklusjon
HP bygger som vanlig et ordentlig apparat med mange funksjoner og finesser.  Håndteringen er utmerket med en stor berøringsskjerm der det er lett å ikke bare forhåndsgranske, uten også å bearbeide bilder fra minnekort.  Som en bonus er den koblet til fototjenesten Snapfish.  Dessverre blir fotoutskriftene ikke like imponerende, men holder seg i midten av feltet.  Det er synd på en maskin som ellers er utmerket for dokumentutskrift.

HP har dessverre falt for gruppepresset og har nå samme svarte apparat som alle andre, noe som er litt synd.  Som sedvanlig har man et frontmatet system, som fører til at man bare kan bruke bøyelig fotopapir.  Ovenfor papirmagasinet sitter en fotoskuff, og over den en utmatingsskuff som er stødigere enn konkurrentenes.  Foruten trådløst internett finnes trådbundet tilknytning samt vanlig USB.  I fronten sitter minnekortleser for de vanligste formatene. Berøringsskjermen er virkelig stor og kompletteres av touchknapper rundt omkring.  Menyene er til å forstå tross alle funksjoner.  Apparatet har flere verktøy for å beskjære og bearbeide bildene fra frontpanelet enn noen av de andre.  Dessuten kan man koble seg direkte opp til HPs fototjeneste Snapfish.  Dessverre rakk ikke E-modellen, hvor man har ennå flere internettjenester og smarte funksjoner, fram i tide til testen.  Fra PC-en har man like mange muligheter som for den billigere modellen i testen. Bildekvalitet Bildekvaliteten holdt seg konsekvent på et middels nivå sammenlignet med de andre skriverne, den lå stadig litt etter de tre dominerende modellene, mens den oftest holdt seg foran de mindre vellykkede. Unntaket var sorthvitt bilde, der den faktisk var blant de dårligste, og overraskende nok kopieringstesten som i det hele tatt ikke gikk bra.  Fargene dro mot den gule siden og ble noe pastellaktige.  Den endelige dommen er over middels, som ikke er så imponerende i prisklassen. Konklusjon HP bygger som vanlig et ordentlig apparat med mange funksjoner og finesser.  Håndteringen er utmerket med en stor berøringsskjerm der det er lett å ikke bare forhåndsgranske, uten også å bearbeide bilder fra minnekort.  Som en bonus er den koblet til fototjenesten Snapfish.  Dessverre blir fotoutskriftene ikke like imponerende, men holder seg i midten av feltet.  Det er synd på en maskin som ellers er utmerket for dokumentutskrift.
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 39,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
  • Oppløsning: 9600 x 2400, skanner 4800
  • Fargepatroner: 5 (CMYK + fotosort)
  • Skjerm: 3,5” berøringsskjerm
  • Fotoskuff: 13x18 cm
  • Minnekort: SDHC, MMC, XD, MS, Pictbridge
  • Nettverk: 100 Mbit, 802.11 n, Bluetooth
  • Hastighet: 27 sekunder (15x10)
Pris: 1600,-


Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-