annonse
annonse

Canon Pixma MG6150

Magisk kvalitet

En kvalifisert fotoskriver med pene løsninger og ennå penere utskrifter.

Fin skjerm Utmerkede fotoutskrifter
Ingen

Selv Canons bedre modell i denne testen har en toppmatet skuff i tillegg til det vanlige papirmagasinet i bunnen.  Den rette papirbanen tillater at man kan benytte stivere fotopapir.  På baksiden finner vi foruten den vanlige USB-tilkoblingen også nettverksomkontakt for de som ikke vil kjøre trådløst.  Bak en diskret luke i fronten sitter minnekortleser for alle vanlige format.

Bildeskjermen sitter for uvanlighetens skyld innfelt i lokket og kan foldes opp ved bruk.  De skjule touchknappene i lokket tennes og slukkes pedagogisk alt etter hvilke knapper man behøver.  Skjermen er utmerket og man kan gjøre grunnleggende justeringer av bilder man skriver ut fra minnekort.  Selv dokumenter kan faktisk skrives ut.  Fra PC-en har man enda bedre kontroll over utskriftene.  Fargeprofiler, justeringer og forbedringer kan velges enkelt, og lagres som hurtigvalg om man vil.

Bildekvalitet
Det her er en seriøs fotoskriver med flere blekkpatroner og høyere oppløsning enn de fleste andre i testen.  Veldig riktig ble fotoutskriftene konstant bedømt blant de aller beste og til og med aller best i et par tilfeller.  Selv kopieringen ga et utmerket resultat.  Det eneste som overrasker er at den ikke var betydelig bedre enn den billige modellen.  Men det sier mer om hvor bra lillebror presterer.  Alt over ett er vi mer enn fornøyd med utskriftskvaliteten.

Konklusjon
Canons mer påkostede modell er et velbygget apparat med kvalitetsfølelse.  Skjermen er stor og tydelig, mens touchknappene nesten magisk tennes og slukkes avhengig av hva man gjør.  Den er derfor like enkel å anvende fra frontpanelet som fra PC-ens utmerkede programvare.  Man har full frihet i papirstørrelser og tykkelser  samt valg av minnekort.  Utskriftshastigheten er bra og kvaliteten er i toppklasse.  Det var snublende nær en testvinner.

Selv Canons bedre modell i denne testen har en toppmatet skuff i tillegg til det vanlige papirmagasinet i bunnen.  Den rette papirbanen tillater at man kan benytte stivere fotopapir.  På baksiden finner vi foruten den vanlige USB-tilkoblingen også nettverksomkontakt for de som ikke vil kjøre trådløst.  Bak en diskret luke i fronten sitter minnekortleser for alle vanlige format. Bildeskjermen sitter for uvanlighetens skyld innfelt i lokket og kan foldes opp ved bruk.  De skjule touchknappene i lokket tennes og slukkes pedagogisk alt etter hvilke knapper man behøver.  Skjermen er utmerket og man kan gjøre grunnleggende justeringer av bilder man skriver ut fra minnekort.  Selv dokumenter kan faktisk skrives ut.  Fra PC-en har man enda bedre kontroll over utskriftene.  Fargeprofiler, justeringer og forbedringer kan velges enkelt, og lagres som hurtigvalg om man vil. Bildekvalitet Det her er en seriøs fotoskriver med flere blekkpatroner og høyere oppløsning enn de fleste andre i testen.  Veldig riktig ble fotoutskriftene konstant bedømt blant de aller beste og til og med aller best i et par tilfeller.  Selv kopieringen ga et utmerket resultat.  Det eneste som overrasker er at den ikke var betydelig bedre enn den billige modellen.  Men det sier mer om hvor bra lillebror presterer.  Alt over ett er vi mer enn fornøyd med utskriftskvaliteten. Konklusjon Canons mer påkostede modell er et velbygget apparat med kvalitetsfølelse.  Skjermen er stor og tydelig, mens touchknappene nesten magisk tennes og slukkes avhengig av hva man gjør.  Den er derfor like enkel å anvende fra frontpanelet som fra PC-ens utmerkede programvare.  Man har full frihet i papirstørrelser og tykkelser  samt valg av minnekort.  Utskriftshastigheten er bra og kvaliteten er i toppklasse.  Det var snublende nær en testvinner.
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 39,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
Oppløsning: 9600 x 2400, skanner 4800 Fargepatroner: 6 (CMYK + grått og pigmentert sort) Skjerm: 3” Fotoskuff: (bakre) 10x15 – A4 + CD-plater Minnekort: SDHC, CF, MMC, XD, MS, USB, Pictbridge Nettverk: 100 Mbit, 802.11 b/g/n, Bluetooth (tillegg) Hastighet: 20 sekunder (15x10)
Pris: 2000,-


Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-