annonse
annonse

Canon Pixma MG5250

Fotoprakt til lavpris

Skriver man ut fra PC og vil holde prisen nede, er det vanskelig å finne bedre fotokvalitet.

Gunstig pris Bra bildekvalitet God minnekortstøtte
Liten skjerm

Foruten A4-skuffen i bunnen har Canon som vanlig en skuff i bakkant hvor man legger i fotopapir i alle størrelser rett ovenfra.  Det gjør den litt vanskelig plassert, men på den annen side kan man kjøre betydelig tykkere papir enn i konkurrentenes apparater.  Foruten trådløst nettverk begrenser tilkoblingen seg til vanlig USB.  Bak en luke i fronten skjuler det seg minnekortplasser for alle tenkelige format samtidig som det finne USB-inngang i fronten.

Det fungerer bra å håndtere skriveren fra frontpanelet til tross for at navigeringshjulet er litt plastaktig og skjermen såpass liten.  Man ser tilstrekkelig mye av fotoene for å kunne skrive ut fra minnekort, og man kan utføre visse justeringer og automatiske korrigeringer av dem.  Utskriftsmenyen har alle innstillinger man kan ønske seg, selv om de er spredd ut på flere faner, men det er lett å legge til favorittinnstillingene som hurtigvalg.

Bildekvalitet
Til tross for at den har en fargepatron mindre enn sin storebror, så fulgte de to Canon-skriverne hverandre i kvalitetstesten.  Ikke engang i svarthvitt, der den grå patronen burde spilt en rolle, ble resultatet dårligere.  Samlet fikk vi fine og korrekte farger med jevne toninger.  Det gjelder bare å velge rett fargeprofil for det fotopapiret man bruker.  Fargekopieringen gikk aldeles utmerket, og den er dessuten en av de raskeste modellene for fotoutskrifter.

Konklusjon
Så lenge man skriver ut fra PC-en er den lett å bruke og man har full kontroll over innstillingene.  Skal man skrive direkte ut fra minnekort kan skjermen kjennes vel liten.  Dette er en av de tre skriverne som stadig havnet blant de beste i bedømmelsen av utskriftskvalitet.  Til tross for den lave prisen hang den med både sin storebror og testvinneren, noe som er så imponerende at vi ikke nøler med å gi den utmerkelsen beste kjøp.

Foruten A4-skuffen i bunnen har Canon som vanlig en skuff i bakkant hvor man legger i fotopapir i alle størrelser rett ovenfra.  Det gjør den litt vanskelig plassert, men på den annen side kan man kjøre betydelig tykkere papir enn i konkurrentenes apparater.  Foruten trådløst nettverk begrenser tilkoblingen seg til vanlig USB.  Bak en luke i fronten skjuler det seg minnekortplasser for alle tenkelige format samtidig som det finne USB-inngang i fronten. Det fungerer bra å håndtere skriveren fra frontpanelet til tross for at navigeringshjulet er litt plastaktig og skjermen såpass liten.  Man ser tilstrekkelig mye av fotoene for å kunne skrive ut fra minnekort, og man kan utføre visse justeringer og automatiske korrigeringer av dem.  Utskriftsmenyen har alle innstillinger man kan ønske seg, selv om de er spredd ut på flere faner, men det er lett å legge til favorittinnstillingene som hurtigvalg. Bildekvalitet Til tross for at den har en fargepatron mindre enn sin storebror, så fulgte de to Canon-skriverne hverandre i kvalitetstesten.  Ikke engang i svarthvitt, der den grå patronen burde spilt en rolle, ble resultatet dårligere.  Samlet fikk vi fine og korrekte farger med jevne toninger.  Det gjelder bare å velge rett fargeprofil for det fotopapiret man bruker.  Fargekopieringen gikk aldeles utmerket, og den er dessuten en av de raskeste modellene for fotoutskrifter. Konklusjon Så lenge man skriver ut fra PC-en er den lett å bruke og man har full kontroll over innstillingene.  Skal man skrive direkte ut fra minnekort kan skjermen kjennes vel liten.  Dette er en av de tre skriverne som stadig havnet blant de beste i bedømmelsen av utskriftskvalitet.  Til tross for den lave prisen hang den med både sin storebror og testvinneren, noe som er så imponerende at vi ikke nøler med å gi den utmerkelsen beste kjøp.
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 39,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
Oppløsning: 9600 x 2400, skanner 2400 x 4800 Fargepatroner: 5 (CMYK + pigmentert sort) Skjerm: 2,4” Fotoskuff: 10 x 15 cm – A4 – CD-plater Minnekort: SDHC, CF, MMC, XD, MS, USB, Pictbridge Nettverk: 802.11 b/g/n, Bluetooth (tillegg) Hastighet: 20 sekunder (15x10)
Pris: 1500,-


Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-