annonse
annonse

Epson Stylus SX525WD

Har du noe å tilføye? Vi vil gjerne vite hva du mener. Kommenter artikkelen her

Lillebror svikter

Den kan være lik sin storebror på utsiden, men forskjellen i sluttresultatet er som natt og dag.

Lett å bruke
Dårlig bildekvalitet Ingen fotoskuff

Ved første blikk er SX525 veldig lik sin avanserte storebror, men forskjellene blir fort åpenbare.  Papirskuffen klarer bare A4, noe som gjør det litt plagsomt å skifte til fotopapir når man skal skrive ut bilder.  Blant inngangene saves både USB og Compact Flash minnekortlesere, men for all del, den klarer de fleste andre typer kort.  Når det gjelder dokumentutskrift sladrer D i navnet om at den har dupleks, altså dobbeltsidig utskrift.

Frontpanelet har fysiske knapper i stedet for touchmeny, men det er ingen stor ulempe.  Skjermen er hyggelig stor og duger bra for å skrive ut fra minnekort.  Man kan utføre de nødvendigste innstillingene, men ikke spesielt mye justering.  Det kan man derimot gjøre fra PC-en der utskriftsmenyen nesten inneholder for mange innstillinger.  Når man har fått alt rett, kan man spare det som hurtigvalg, noe som gjør det enkelt i fortsettelsen.

Bildekvalitet
Med tanke på hvor bra det gikk for Epsons større modell, ble vi nesten overrasket over resultatet for lillebror.  Den kom nesten konstant på siste plass i våre bedømmelser av utskrifter, og kopieringen gikk ikke særlig bedre.  Fargene ble ikke korrekte, den ga opp i skyggepartier og det ble helt enkelt ikke liv i bildene.  Den er hurtig på dokumentutskrift, men for foto klokket vi inn den som en av de mest langsomme.

Konklusjon
SX525 er en merkelig mellomting.  Den savner dokumenthåndtering som den identiske BX525 har, men er ikke mer innrettet på foto for det.  Færre fargepatroner og dårligere fargeprofiler enn PX720 resulterer i rent ut dårlige fotoutskrifter.  Da hjelper det ikke at den er lett å bruke.  Konklusjonen må bli at man kjøper BX-modellen om man vil ha en kontormaskin, og noe helt annet om man er ute etter pene utskrifter av sine favorittbilder.

 

Ved første blikk er SX525 veldig lik sin avanserte storebror, men forskjellene blir fort åpenbare.  Papirskuffen klarer bare A4, noe som gjør det litt plagsomt å skifte til fotopapir når man skal skrive ut bilder.  Blant inngangene saves både USB og Compact Flash minnekortlesere, men for all del, den klarer de fleste andre typer kort.  Når det gjelder dokumentutskrift sladrer D i navnet om at den har dupleks, altså dobbeltsidig utskrift. Frontpanelet har fysiske knapper i stedet for touchmeny, men det er ingen stor ulempe.  Skjermen er hyggelig stor og duger bra for å skrive ut fra minnekort.  Man kan utføre de nødvendigste innstillingene, men ikke spesielt mye justering.  Det kan man derimot gjøre fra PC-en der utskriftsmenyen nesten inneholder for mange innstillinger.  Når man har fått alt rett, kan man spare det som hurtigvalg, noe som gjør det enkelt i fortsettelsen. Bildekvalitet Med tanke på hvor bra det gikk for Epsons større modell, ble vi nesten overrasket over resultatet for lillebror.  Den kom nesten konstant på siste plass i våre bedømmelser av utskrifter, og kopieringen gikk ikke særlig bedre.  Fargene ble ikke korrekte, den ga opp i skyggepartier og det ble helt enkelt ikke liv i bildene.  Den er hurtig på dokumentutskrift, men for foto klokket vi inn den som en av de mest langsomme. Konklusjon SX525 er en merkelig mellomting.  Den savner dokumenthåndtering som den identiske BX525 har, men er ikke mer innrettet på foto for det.  Færre fargepatroner og dårligere fargeprofiler enn PX720 resulterer i rent ut dårlige fotoutskrifter.  Da hjelper det ikke at den er lett å bruke.  Konklusjonen må bli at man kjøper BX-modellen om man vil ha en kontormaskin, og noe helt annet om man er ute etter pene utskrifter av sine favorittbilder.  
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 39,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
Oppløsning: 5760 x 1440, skanner 2400 Fargepatroner: 4 (CMYK) Skjerm: 2,5” Fotoskuff: Nei Minnekort: SDHC, MMC, XD, MS Nettverk: 100 Mbit, 802.11 b/g/n Hastighet: 20 sekunder (15x10)
Pris: 1200,-


Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-