annonse
annonse

Test av: Treningsarmbånd

De beste treningsarmbåndene

Et treningsarmbånd paret med mobilen kan måle hvordan du beveger deg, hvordan du sover og mye mer.

annonse
 • Treningsarmbånd er blant det heteste akkurat nå, noe som ikke minst merkes på strømmen av produkter som dukker opp må markedet. Med funksjoner som skritteller og at de henger på mobilens funksjoner for plasslokalisering kan vi overvåke hvor mye eller hvor lite vi beveger oss. Både på dagtid og når vi sover og på den måten føre aktivitetsdagbok.

  Ut fra et gadget perspektiv er armbåndet et nyttig komplement til din mobil med noteringer og vibrerende påminnelser som du alltid legger merke til selv om telefonen ligger i jakkelommen. Vrid på armen og se hvem som ringer!

  Ut fra helseperspektivet har vi forskning som viser at det er stillesittingen som sakte med sikkert gjør livene våre dårligere og høyner risikoen for kreft, diabetes og hjertesykdommer. Ikke engang regelmessig trening hjelper mot forhøyet risiko hvis du er stillesittende det meste av tiden.

  Vi har altså all anledning til å kombinere den smarte gadgeten med en aktivitetsmåler som med alarm kan minne oss om å lette på rompa oftere og sørge for at vi får tilstrekkelig med hverdagsmosjon i form av ti tusen skritt om dagen. Armbåndet hjelper oss med å sove bedre, overvåke kroppens energiforbruk og dermed gi oss et bedre liv.

   

  10000 skritt om dagen

  Selv sitter jeg altfor mye. Når jeg ikke skriver artikler om teknikk setter jeg pris på lange spilleøkter ved datamaskinen eller konsollen, og når jeg ikke spiller liker jeg å slappe av med TV-serier og film. Dessuten jobber jeg ofte hjemmefra. Derfor ble jeg ganske fet og elendig i voksen alder (1,78 m/120 kg), men lyktes så midt i livet med å snu på dette og gjøre trening til en livsstil. En livsstilomstilling i den grad at jeg ble instruktør og kjører opp mot ti økter i uken på ulike treningssentre. Min lidenskap er innendørs gruppetrening med sykkel eller «spinning» som det oftest kalles, ispedd styrketrening i ulike former.

  Men jeg beveger meg likevel for lite i hverdagen. En arbeidsdag kan være sittende stress ved skrivebordet for så å stresse i vei til treningssenteret og først da få frisk luft. Og jeg merker at jeg ikke sover som jeg skal. Så en test av treningsarmbånd var saken, helt enkelt. Kan armbåndet hjelpe meg og i sin tur deg som leser dette?

  Svaret er ja, men kanskje ikke helt som jeg håpet på. Armbåndene vil mye og de vil ofte ulike ting, og hvor det de har til felles er å bygge på teknikk og finesser. Men når det kommer til målsetting og funksjon er det sjelden gjennomtenkt.

  En forklaring ut fra mitt perspektiv. Jeg spinger eller sykler ikke utendørs, men egner meg til det vi kan kalle for fitness. Trening i gruppe og innendørs. Det krever en annen form for mating enn når du beveger deg skrittvis gjennom landskapet. Puls og hjerte trenger overvåking og den funksjonen finnes hos noen av armbåndene, men det fungerer ikke riktig slik som reklamen kan få det til å virke.

  Produsentene går litt på defensiven når de konfronteres med dette. De vil gjerne snakke om bedre helse og viktigheten av å bevege seg og at deres armbånd «is the shit ». Men når jeg tar opp eksempler på hva vi som regelmessig går i treningsstudio og holder god form, ikke kan benytte armbåndene spesielt godt til, blir svaret litt unnskyldende «Eh, nei. Det var ikke hva vi hadde tenkt oss». Teknikken styrer og avhengig av hvordan akkurat du trener er det en risiko for å bli skuffet med disse produktene.

   

  Bluetooth og synkronisering

  Armbåndene krever mange ting for at alt skal klaffe. Vi har først og fremst Bluetooth og det gir oss en del problemer med at enheter regelmessig mister kontakten når vi kommer for mange meter vekk fra mobilen. Noen ganger vil ikke armbåndene koble tilbake igjen.

  Dette forverres ytterligere av at jeg har åtte armbånd på samme arm. Mange radiosendere innenfor samme området, noe som kanskje ikke er en typisk situasjon. Samtidig blir dette en test på hvor robuste armbåndene er med sin Bluetooth-funksjon, og flere armbånd kjørte dessuten solo i noen dager.

  Nummer to i rekken er selve synkroniseringen med armbåndets app og der kan det også oppstå vanskeligheter, til tross for at all annen Bluetooth-funksjon som f.eks. meldinger fungerer. Den vanligste løsningen er å avslutte appen og starte den på nytt.

  Nummer tre er at armbåndene bygger på at du har en brukerkonto registrert hos produsenten. Navn, e-post, sted, vekt, kjønn, høyde og alder. Ja, armbåndprodusentene vet hvem du er, hvordan du lever og har demografiske opplysninger om dette. Du trenger en fungerende internettilkobling når du skal synkronisere armbåndet og produsentens server må i tillegg være online. Med andre ord er det mye som kan gå feil i denne trippelsatsingen.

  Lading av batteriet? Bare Sonys armbånd lader via micro-USB. Resten kjører helt egne løsninger, så det gjelder ikke å rote bort selve laderen.

   

  Testkriterier

  Målet er å se hvordan noen av markedets mest populære armbånd håndterer trening og bevegelse av ulike slag, og om flere «smarte» funksjoner og innebygd display på noen måte bidrar til en bedre opplevelse og innsikt i treningen. Det å telle skritt er en enkel funksjon som alle armbånd i dag kan. Hva vi ville se er hvordan de fungerer med moderne treningsformer som treningsstudio og fitness som stiller andre krav til form og funksjon. Dessuten skal de kunne håndteres smertefritt via appen i smartmobilen. Til tross for at mobilen har mange finesser kan treningsarmbåndene ha begrensninger, og det er sistnevnte som styrer totalkarakteren. Samtidig sammenligner vi med fjorårets testvinner, Jawbone UP24. Kan et armbånd uten display ha noen sjanse mot en nyere og «smartere» generasjon av armbånd?

   

  Dette testet vi og vår mening

  Samsungs armbånd krever en matchende Samsung Galaxy Alpha, Sonys armbånd fungerer med Android 4.4 og vi kjørte med matchende Xperia Z3. De øvrige armbåndene ble paret med en iPhone 6 og alle ble testet i løpet av en ukes aktiviteter for se hvordan de håndterte dette.

  Vi tar en typisk treningslørdag som eksempel på momenter jeg sammenligner. Jeg rekker to sykkeløkter (formiddag og ettermiddag) som forbrenner til sammen 1700 kcal ifølge pulsbåndet. Mellom øktene tar jeg gåturer, kollektivtrafikk, en times power nap og har ifølge iPhones kartfunksjoner tilbakelagt 15 kilometer til fots i løpet av dagen.

  Jaybird Reign, Polar Loop, Jawbone UP24 og i et visst omfang Samsungs Gear Fit tolker ikke sykkeløktene på skrittelleren, noe jeg ser som positivt da det dermed skilles på hverdagsmosjon og rendyrket trening. De øvrige båndene tolker sykkeløktene som en pen gåtur, noe som blåser opp skrittmålingstallene, men samtidig undervurderer det aktivitetsnivået og den forbrenningen som sykkeløktene innebærer.

  Jawbone UP24, Fitbit Charge, Jaybird Reign og Garmin Vivosmart samt Polar Loop (via pulsbånd) lar oss inkludere treningen på et vis. Men det er stor variasjon på hvordan dette noteres og regnes opp mot aktivitetsnivået. De øvrige båndene lar oss ikke på noen måte bokføre treningen via sine apper og kan derfor ikke angi aktivitetsnivå og forbrenning fra treningen. De regner bare skritt. Punktum.

  En del av mine deltakere på sykkeløktene benytter aktivitetsmålere som de setter rundt ankelen for å komme forbi disse problemene. Men det blir også misvisende da ti tusen pedalomdreininger på en stasjonær sykkel ikke er det samme som ti tusen skritt på barmark.

   

  Ha de på døgnet rundt!

  Jo oftere du tar av deg armbåndet desto mer upålitelig blir tallene. De er konstruert til å bæres døgnet rundt og for å måle din søvn. Bare Jawbone UP24 håndterer min power nap midt på dagen da den har denne funksjonen. De øvrige armbåndene tolker dette som inaktivitet og legger det ikke til overvåkningen av søvn.

  Samtlige bånd er bra på å regne skritt og håndtere gåturer samt løping og sykling utendørs (i kombinasjon med GPS) der du forflytter deg over store områder. Det er lett å beregne energiforbruk og aktivitetsnivå basert på de opplysningene. På andre siden kan du finne enkle skrittellere for noen hundrelapper, og flere av armbåndene vi testet er egentlig ikke spesielt mye bedre til det formålet.

  Innendørstrening, styrke, kondisjon, boksing, dans og bevegelse – hele utbudet av gymtjenester er det helt enkelt så som så med. Eller ingenting overhodet. Ingen av båndene hjelper deg som trener ofte etter timeplan, for eksempel regelmessig går etter samme treningsplan hver uke. Her kan alle produsentene bli så mye bedre på alle måter, som å minne om treningsøkter og hjelpe til med motivasjonen.

  Slår vi sammen alt dette med hvor problemfritt armbåndene fungerer, er det tydelig at tre av båndene stikker seg ut: Polar Loop, Fitbit Charge og Jawbone UP24. Disse båndene er de jeg selv også anslo ville kunne optimere min livsstil.
  Jawbone UP24 er ikke det beste armbåndet, men det har den beste appen som prikker inn flest funksjoner og situasjoner. Det viser at det ikke er armbåndet i seg selv som er viktigst. Selv om mye mer er å ønske, er Jawbones produkt rett og slett det som best lever opp til forventingene. Beste produkt!


  Les hele artikkelen
 • Treningsarmbånd er blant det heteste akkurat nå, noe som ikke minst merkes på strømmen av produkter som dukker opp må markedet. Med funksjoner som skritteller og at de henger på mobilens funksjoner for plasslokalisering kan vi overvåke hvor mye eller hvor lite vi beveger oss. Både på dagtid og når vi sover og på den måten føre aktivitetsdagbok.

  Ut fra et gadget perspektiv er armbåndet et nyttig komplement til din mobil med noteringer og vibrerende påminnelser som du alltid legger merke til selv om telefonen ligger i jakkelommen. Vrid på armen og se hvem som ringer!

  Ut fra helseperspektivet har vi forskning som viser at det er stillesittingen som sakte med sikkert gjør livene våre dårligere og høyner risikoen for kreft, diabetes og hjertesykdommer. Ikke engang regelmessig trening hjelper mot forhøyet risiko hvis du er stillesittende det meste av tiden.

  Vi har altså all anledning til å kombinere den smarte gadgeten med en aktivitetsmåler som med alarm kan minne oss om å lette på rompa oftere og sørge for at vi får tilstrekkelig med hverdagsmosjon i form av ti tusen skritt om dagen. Armbåndet hjelper oss med å sove bedre, overvåke kroppens energiforbruk og dermed gi oss et bedre liv.

   

  10000 skritt om dagen

  Selv sitter jeg altfor mye. Når jeg ikke skriver artikler om teknikk setter jeg pris på lange spilleøkter ved datamaskinen eller konsollen, og når jeg ikke spiller liker jeg å slappe av med TV-serier og film. Dessuten jobber jeg ofte hjemmefra. Derfor ble jeg ganske fet og elendig i voksen alder (1,78 m/120 kg), men lyktes så midt i livet med å snu på dette og gjøre trening til en livsstil. En livsstilomstilling i den grad at jeg ble instruktør og kjører opp mot ti økter i uken på ulike treningssentre. Min lidenskap er innendørs gruppetrening med sykkel eller «spinning» som det oftest kalles, ispedd styrketrening i ulike former.

  Men jeg beveger meg likevel for lite i hverdagen. En arbeidsdag kan være sittende stress ved skrivebordet for så å stresse i vei til treningssenteret og først da få frisk luft. Og jeg merker at jeg ikke sover som jeg skal. Så en test av treningsarmbånd var saken, helt enkelt. Kan armbåndet hjelpe meg og i sin tur deg som leser dette?

  Svaret er ja, men kanskje ikke helt som jeg håpet på. Armbåndene vil mye og de vil ofte ulike ting, og hvor det de har til felles er å bygge på teknikk og finesser. Men når det kommer til målsetting og funksjon er det sjelden gjennomtenkt.

  En forklaring ut fra mitt perspektiv. Jeg spinger eller sykler ikke utendørs, men egner meg til det vi kan kalle for fitness. Trening i gruppe og innendørs. Det krever en annen form for mating enn når du beveger deg skrittvis gjennom landskapet. Puls og hjerte trenger overvåking og den funksjonen finnes hos noen av armbåndene, men det fungerer ikke riktig slik som reklamen kan få det til å virke.

  Produsentene går litt på defensiven når de konfronteres med dette. De vil gjerne snakke om bedre helse og viktigheten av å bevege seg og at deres armbånd «is the shit ». Men når jeg tar opp eksempler på hva vi som regelmessig går i treningsstudio og holder god form, ikke kan benytte armbåndene spesielt godt til, blir svaret litt unnskyldende «Eh, nei. Det var ikke hva vi hadde tenkt oss». Teknikken styrer og avhengig av hvordan akkurat du trener er det en risiko for å bli skuffet med disse produktene.

   

  Bluetooth og synkronisering

  Armbåndene krever mange ting for at alt skal klaffe. Vi har først og fremst Bluetooth og det gir oss en del problemer med at enheter regelmessig mister kontakten når vi kommer for mange meter vekk fra mobilen. Noen ganger vil ikke armbåndene koble tilbake igjen.

  Dette forverres ytterligere av at jeg har åtte armbånd på samme arm. Mange radiosendere innenfor samme området, noe som kanskje ikke er en typisk situasjon. Samtidig blir dette en test på hvor robuste armbåndene er med sin Bluetooth-funksjon, og flere armbånd kjørte dessuten solo i noen dager.

  Nummer to i rekken er selve synkroniseringen med armbåndets app og der kan det også oppstå vanskeligheter, til tross for at all annen Bluetooth-funksjon som f.eks. meldinger fungerer. Den vanligste løsningen er å avslutte appen og starte den på nytt.

  Nummer tre er at armbåndene bygger på at du har en brukerkonto registrert hos produsenten. Navn, e-post, sted, vekt, kjønn, høyde og alder. Ja, armbåndprodusentene vet hvem du er, hvordan du lever og har demografiske opplysninger om dette. Du trenger en fungerende internettilkobling når du skal synkronisere armbåndet og produsentens server må i tillegg være online. Med andre ord er det mye som kan gå feil i denne trippelsatsingen.

  Lading av batteriet? Bare Sonys armbånd lader via micro-USB. Resten kjører helt egne løsninger, så det gjelder ikke å rote bort selve laderen.

   

  Testkriterier

  Målet er å se hvordan noen av markedets mest populære armbånd håndterer trening og bevegelse av ulike slag, og om flere «smarte» funksjoner og innebygd display på noen måte bidrar til en bedre opplevelse og innsikt i treningen. Det å telle skritt er en enkel funksjon som alle armbånd i dag kan. Hva vi ville se er hvordan de fungerer med moderne treningsformer som treningsstudio og fitness som stiller andre krav til form og funksjon. Dessuten skal de kunne håndteres smertefritt via appen i smartmobilen. Til tross for at mobilen har mange finesser kan treningsarmbåndene ha begrensninger, og det er sistnevnte som styrer totalkarakteren. Samtidig sammenligner vi med fjorårets testvinner, Jawbone UP24. Kan et armbånd uten display ha noen sjanse mot en nyere og «smartere» generasjon av armbånd?

   

  Dette testet vi og vår mening

  Samsungs armbånd krever en matchende Samsung Galaxy Alpha, Sonys armbånd fungerer med Android 4.4 og vi kjørte med matchende Xperia Z3. De øvrige armbåndene ble paret med en iPhone 6 og alle ble testet i løpet av en ukes aktiviteter for se hvordan de håndterte dette.

  Vi tar en typisk treningslørdag som eksempel på momenter jeg sammenligner. Jeg rekker to sykkeløkter (formiddag og ettermiddag) som forbrenner til sammen 1700 kcal ifølge pulsbåndet. Mellom øktene tar jeg gåturer, kollektivtrafikk, en times power nap og har ifølge iPhones kartfunksjoner tilbakelagt 15 kilometer til fots i løpet av dagen.

  Jaybird Reign, Polar Loop, Jawbone UP24 og i et visst omfang Samsungs Gear Fit tolker ikke sykkeløktene på skrittelleren, noe jeg ser som positivt da det dermed skilles på hverdagsmosjon og rendyrket trening. De øvrige båndene tolker sykkeløktene som en pen gåtur, noe som blåser opp skrittmålingstallene, men samtidig undervurderer det aktivitetsnivået og den forbrenningen som sykkeløktene innebærer.

  Jawbone UP24, Fitbit Charge, Jaybird Reign og Garmin Vivosmart samt Polar Loop (via pulsbånd) lar oss inkludere treningen på et vis. Men det er stor variasjon på hvordan dette noteres og regnes opp mot aktivitetsnivået. De øvrige båndene lar oss ikke på noen måte bokføre treningen via sine apper og kan derfor ikke angi aktivitetsnivå og forbrenning fra treningen. De regner bare skritt. Punktum.

  En del av mine deltakere på sykkeløktene benytter aktivitetsmålere som de setter rundt ankelen for å komme forbi disse problemene. Men det blir også misvisende da ti tusen pedalomdreininger på en stasjonær sykkel ikke er det samme som ti tusen skritt på barmark.

   

  Ha de på døgnet rundt!

  Jo oftere du tar av deg armbåndet desto mer upålitelig blir tallene. De er konstruert til å bæres døgnet rundt og for å måle din søvn. Bare Jawbone UP24 håndterer min power nap midt på dagen da den har denne funksjonen. De øvrige armbåndene tolker dette som inaktivitet og legger det ikke til overvåkningen av søvn.

  Samtlige bånd er bra på å regne skritt og håndtere gåturer samt løping og sykling utendørs (i kombinasjon med GPS) der du forflytter deg over store områder. Det er lett å beregne energiforbruk og aktivitetsnivå basert på de opplysningene. På andre siden kan du finne enkle skrittellere for noen hundrelapper, og flere av armbåndene vi testet er egentlig ikke spesielt mye bedre til det formålet.

  Innendørstrening, styrke, kondisjon, boksing, dans og bevegelse – hele utbudet av gymtjenester er det helt enkelt så som så med. Eller ingenting overhodet. Ingen av båndene hjelper deg som trener ofte etter timeplan, for eksempel regelmessig går etter samme treningsplan hver uke. Her kan alle produsentene bli så mye bedre på alle måter, som å minne om treningsøkter og hjelpe til med motivasjonen.

  Slår vi sammen alt dette med hvor problemfritt armbåndene fungerer, er det tydelig at tre av båndene stikker seg ut: Polar Loop, Fitbit Charge og Jawbone UP24. Disse båndene er de jeg selv også anslo ville kunne optimere min livsstil.
  Jawbone UP24 er ikke det beste armbåndet, men det har den beste appen som prikker inn flest funksjoner og situasjoner. Det viser at det ikke er armbåndet i seg selv som er viktigst. Selv om mye mer er å ønske, er Jawbones produkt rett og slett det som best lever opp til forventingene. Beste produkt!

 • TEST AV: Polar Loop

  Polar Loop er det armbåndet som ligger lavest i pris, men det har det til tross, mange funksjoner utover skrittelleren. Det er varsel for stillesitting og samarbeide med Polars egneLes hele testen her...

  TEST AV: Samsung Galaxy Gear Fit

  Samsung parer sitt armbånd med sine mobiler og sørger for at alt fungerer skikkelig og pålitelig så lenge batteriet varer. Og det varer ganske bra så lenge du er forsiktigLes hele testen her...

  TEST AV: Sony Smartband Talk SWR30

  Sony lykkes med å ha en del idéer de er alene om. Smartband Talk er en direkte forlengning av din mobil hvor du kan lese meldinger samt svare, snakke ogLes hele testen her...

  TEST AV: Jawbone UP24

  Jawbone har vært med en stund og bygget opp interessen omkring sitt designede treningsarmbånd. Båndet hører til de tynnere og smalere, selv om det kanskje ikke virker slik når manLes hele testen her...

  TEST AV: Garmin Vivosmart

  Garmin gir oss i særklasse det behageligste og smidigste armbåndet. Centimeteren tykt og med et femten millimeter tynt sort bånd sitter Vivosmart veldig diskré på håndleddet. Til tross for detteLes hele testen her...

  TEST AV: Huawei Talkband B1

  Huaweis treningsarmbånd er som navnet antyder litt mer enn bare en aktivitetsmåler. Det er en Bluetooth-ørepropp som sitter på et armbånd, og tanken er at du raskt skal kunne taLes hele testen her...

  TEST AV: JayBird Reign

  Jaybird er først og fremst kjent for sine hodetelefoner. Som treningsarmbånd er de helt nye, noe som kan ses på som en mulighet og ikke et hinder. Konseptet de presentererLes hele testen her...

  TEST AV: Fitbit Charge

  Rask lading med lang batteritid og en stabil problemfri drift. Fitbit Charge imponerte tidvis og måleren hører til de alternativer som jeg klasserer som et sikkert kjøp. Den er imidlertidLes hele testen her...

  Les også:

  Håndvåpen for gamere

  Vi har lagt hånd på åtte av de beste musene spesielt utviklet til gaming.

  Tivoli på musematten

  Gaming handler om å ha det moro, så Asus slår på stortrommen med en vellykket mus.

  Germansk grundighet

  En mus kan ikke se kulere ut enn denne.

  Saklig minimalisme

  HyperX skjærer inn til benet med en mus blottet for pynt og store ord.

  Gaming for søtmonser

  Alt trenger ikke å være sort. Mionix er kul som peppermynteis.

  Rallymodell med veigrep

  Razers turneringsutgave gir deg et lite ekstra forsprang.

  Rask på avtrekkeren

  HPs gaming-mus er rask i skuddueller, men har ellers ikke mye å by på.

  Prosaisk håndverktøy

  No-nonsens redskap til spillere som ikke gidder å ofre ekstra på funksjoner som ikke vinner kampen.

  Sci-fi-utstyrspakke

  Logitechs mestermus kan stort sett alt, men det koster.

  Smått er flott

  Stor spilleglede på nesten ingen plass – og en overkommelig pris. Hvorfor nøye seg med en spillkonsoll?

  Konsoll-dreperen

  Den tar ikke større plass på TV-bordet enn en konsoll, men har helt andre muligheter og krefter.

  Kraft for pengene

  Et beskjedent budsjett trenger ikke å bety langsomme, hakkende spill.

  I denne testen finner du:

  Polar Loop
  Polars armbånd rommer en hel del av muligheter, men krever tålmodighet og arbeid.
  Samsung Galaxy Gear Fit
  Samsungs armbånd har displayet og funksjonene som lokker uten å nå hele veien.
  Sony Smartband Talk SWR30
  Sony prøver å få en helhet og logge mer enn skritt, søvn og aktivitet. Prøver er ordet.
  Jawbone UP24
  Tonnevis med funksjoner og den beste appen gjør Jawbone til en testvinner!
  Garmin Vivosmart
  Diskré og elegant berøringsskjerm er ikke nok til å løfte produktet fra skrittellernivå.
  Huawei Talkband B1
  To fluer i en smekk, er tanken bak armbåndet du også kan putte inn i øret.
  JayBird Reign
  Jaybird har forstått dette med trening og har det i særklasse mest spennende produktet. Splitter nytt på godt og vondt.
  Fitbit Charge
  Tynn og diskré lykkes Fitbit Charge med det meste og er snublende nær våre krav.

  Anbefalte tester

  Test av Kygo A6/500

  Da jeg testet hodetelefonen Kygo A9/600 for et par måneder siden, var jeg overrasket over lydkvaliteten. I stedet for å...

  Test: EC Living Tana SL-1 og L-1

  Når man tenker stereoanlegg faller tankene automatisk på to høyttalere, med en forsterker imellom seg. Men hvorfor ikke sløyfe hele...

  På forsiden nå

  Se så liten den er

  Den er kanskje bedre egnet til presentasjoner enn film, men det er lov å håpe. Den 280 gram lette Sony-projektoren...

  Dette er faktisk en radio

  Siden FM-sendingene forsvant fra riksdekkende radio i desember 2017, har mange byttet til og eller oppgradert til DAB+ radio. Utvalget...

  Philips 65OLED873

  Mens de andre TV-produsentene er opptatt med finpussen, har Philips rukket å få sine første 2018-modeller klare i butikk. Førstemann...

  9 Reisehøyttalere

  Reisehøyttalere blir stadig mer populære. Mange har innsett at det er trist at alle sitter med mobilen og lytter for...

  Hodetelefoner til 15.000 kr

  Hvis du synes 15.000 kroner er mye for et par hodetelefoner, vit at Klipsch tilbyr samme type lyd fra sine...

  annonse
  annonse
  annonse
  annonse
  -