annonse
annonse
annonse
TEST:

Cabasse Stream 3

annonse

Full pakke

Med innebygd trådløs DLNA-strømming og oppløst kjempelyd, skjønner vi ikke hva mer man trenger.
Pluss lbadvantages
Oppløst, glimrende lyd Rytmisk og heftig bass Støtter 24-bit/96kHz Multirom
Minus lbdisadvantages
Liten, kjip fjernkontroll

Testens eneste anlegg med både DLNA-strømming og Bluetooth har en ganske oversiktlig app med tilgang til musikkbiblioteket på en nettverkstilkoblet datamaskin. Men selv med appen trenger man den lille, kjipe fjernkontrollen for å skifte kilder og styre lydnivå. Dette burde vært integrert i appen.

Her er også internettradio (vTuner), men ingen strømmetjeneste som Spotify eller Wimp. Til gjengjeld kan Cabasse strømme høyoppløste musikkfiler opptil 24-bit/96kHz. Flere anlegg kan kobles trådløst sammen i en multiromløsning.

Koaksialelementer er montert i runde satellittkabinetter, som hindrer forvrengning og gir optimal faserespons uansett hvordan du sitter plassert i forhold til høyttalerne.

Lyden er like oppløst som den er energisk. Subwooferen har meget bra med trøkk, og den henger seg fint på høyttalerne, slik at det ikke oppstår noe lydmessig hull imellom dem. Enten det er en jazzy kontrabass eller heftige elektriske trommer som står på menyen, har Cabasse både høy troverdighet og en energisk rytmikk som er et vorspiel verdig.

Kvinnevokaler står nydelig og luftig plassert midt i det hele, i et lydbilde som kombinerer det vakre med det røffe. Dette er mer enn det er lov å håpe på til denne prisen!

*OPPDATERING 4.1. 2016*
Stream-produktene fra Cabasse har nå fått innebygd støtte for Tidal, Spotify, Deezer og Qobuz.

Bli abonnent for å lese videre, få tilgang til alt digitalt innhold!.
Allerede abonnent? Logg inn

Velg ønsket lengde på abonnementet

1 MÅNED*
1,-

Prøv i en måned

6 MÅNEDER
49.83,-

Måneden

12 MÅNEDER
44.03,-

Måneden

DAGSPASS
19,-

Varighet 24 timer

*Fornyes til 59,- måneden og kan sies opp når som helst. Ingen bindingstid. 

 • Toveis høyttalere
 • 2 x 25 W effekt
 • 85 W aktiv sub
 • 21 cm basselement

Pris: 8990 kr
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
  seks 2.1 stereoanlegg med strømming
  Også i denne testen:
  Paradigm MilleniaOne CT
  Gnistrende klarhet og dynamikk
  Høyttalersettet fra Paradigm spiller så sammenhengende og engasjerende, at de lett kan erstatte et par store gulvhøyttalere. De er dessverre ikke trådløse, men må kobles til en lydkilde, enten analogt eller digitalt, via en liten kontrollboks som kobles mellom lydkilden og den flate subwooferen. Suben kan legges under sofaen, eller settes på høykant bak en stol om man vil. Mens høyttalerne enten settes på en hylle, eller henges på veggen. Alt man trenger følger med, unntatt skruer. Fjernkontrollen er det eneste kjipe med Paradigm-settet, som ellers ser ut som en million dollar. Slik spiller det også. De små høyttalerne gir…...
  Sonos Connect:Amp + B&W M-1 og ASW608
  Avansert strømming
  Sonos-forsterkeren oppdager automatisk en tilkoblet subwoofer, og setter delefrekvens til 80 Hz. Systemet kobles til nettverket med Ethernet-kabel, for å kunne strømme musikk fra en nettverksserver eller -PC. Tilgjengelig er også strømmetjenester som Spotify og Wimp (også HiFi). Det hele styres fra Sonos Controller-appen for Android og iOS. Man kan lage spillelister på tvers av kildene. Velg en låt fra PC-en, legg til neste sang fra Spotify, og deretter en låt fra Wimp, og alt fungerer sømløst. I motsetning til Cabasse støtter ikke Sonos høyoppløste musikkfiler, men er begrenset til 16-bit, altså CD-kvalitet. Lyden fra Sonos og B&W er kar…...
  Canton DM20
  Nyansert og distinkt
  Anlegget har ikke innebygd strømming, men med digitale innganger innbyr det til å koble til en Apple TV, Sonos Connect eller lignende. Fjernkontrollen er avansert, med flere menyer som vises lagvis i en oversiktlig tegnrute. Veggbraketter følger med de små, elegante høyttalerne, mens gulvstativer kan kjøpes. Mye kabler følger med, deriblant optisk digitalkabel og fordi anlegget har FM-radio medfølger også en antenneledning. Alt av forsterkning og prosessering sitter i subwooferen, som faktisk har 5.1-dekoding og kan kobles til ytterligere tre høyttalere for ekte surround. Innstilling av forsinkelse og lydnivå på de ulike kanalene kan settes i oppsettmenyen på fjernkontrollen. Lydbildet…...
  Philips Fidelio E5
  To pluss to = 4
  Det er en riktig god idé, som sparer plass når man ikke trenger surroundlyd. Da spiller de ullkledde høyttalerne som et stereopar, med en tilhørende subwoofer. Når man vil ha surroundlyd hekter man av toppen av høyttalerne. Der sitter et komplett sett med elementer, forsterker og et ladbart batteri som spiller i 10 timer. Topphøyttalerne plasserer du ved siden av eller bak sofaen, så kan du enten strømme musikk i stereo eller surround. Eller bruke Fidelio-høyttalerne som surroundhøyttalere når du ser film. TV-lyden kobler du til høyttalerens optiske digitalinngang, eller HDMI-inngangen, hvis du bruker en Blu-ray-spiller som kilde. Philips-høyttalerne leverer…...
  Audio Pro Addon T8 + Addon Sub
  Balansert vellyd
  Høyttalersettet fra Audio Pro kan fint kle å stå ved siden av laptopen, eller henge på hver side av TV-en. De finnes også i hvitt, og har forsterkere innebygget, slik at de kan klare seg uten basshøyttaler. Men det er med sub at det blir skikkelig moro. Du kan koble dem til en analog lydutgang, eller strømme musikk trådløst via Bluetooth. Det betyr at man kan strømme musikk til høyttalerne fra alle enheter med BT innebygget. Høyttalerne kunne trengt en lengre kabel mellom seg, men ellers er oppsettet såre enkelt. Volumet styrer man med den medfølgende fjernkontrollen i solid lettmetall.…...
  Har du noe å tilføye?
  Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

  Les også

  Aune S6 Pro

  Aune S6 Pro

  Aune S6 Pro er både DAC og hodetelefonforsterker, men best hvis du kan utnytte begge deler.

  Legg til som favoritt
  Como Audio Bluetooth Turntable

  Como Audio Bluetooth Turntable

  De har bare en platespiller, men den er til gjengjeld meget god - og trådløs.

  Legg til som favoritt
  Sony PS-LX310BT

  Sony PS-LX310BT

  Med et par trådløse hodetelefoner og Sony-spilleren, er du klar for din første vinylsamling.

  Legg til som favoritt
  NAD M10

  NAD M10

  Et komplett lydanlegg i det tunge sjiktet behøver ikke fylle hele stueveggen. Det beviser det nyeste medlemmet av NADs Masters-serie.

  Legg til som favoritt
  Lyngdorf TDAI-3400

  Lyngdorf TDAI-3400

  Plassering av høyttalere og stueinnredning er en vanskelig kombinasjon. Lyngdorf Audio vil redusere lytterommets negative innvirkning på lyden.

  Legg til som favoritt
  McIntosh C53

  McIntosh C53

  Forforsterkeren får en ny DAC-modulLegg til som favoritt
  Monsterforsterker fra Dan D'Agostino

  Monsterforsterker fra Dan D’Agostino

  Den integrerte forsterkeren kan utstyres med DAC og phono-trinn.Legg til som favoritt
  Geneva Touring S+

  Geneva Touring S+

  Geneva ypper seg med en særdeles potent reiseradio.

  Legg til som favoritt
  annonse
  Lukk meny