Ny spillopplevelse med Vita

Spillnyhet

Playstation Vita

I slutten av november var det duket for fremvisning og testing av den nye Playstation Vita i London.
Record turntable  playing vinyl record

Test av 6 platespillere for nybegynnere

Disse har du råd til

Den varme lyden fra vinylplater, er hverken dyr eller komplisert å skaffe seg. Bare velg den beste spilleren.
Vi tester
(Foto: Produsenten)

Test av Samsung UE65KS7505

Sterkt comeback

7-serien fra Samsung har tidligere havnet mellom to stoler, men i år har Samsung tatt noen grep som gjør dette til en langt mer spennende TV-modell!
Vi tester
Høstens første fartsfylte eventyr

Spillanmeldelse

Forza 4

I mine øyne er «Forza» den største og eneste konkurrenten som har klart å ta opp kampen med racinggiganten «Gran Turismo, « og i seriens fjerde spill er det ingen tvil om nivået øker og ... 1
En spillhøst uten like

Spill

En spillhøst uten like

Fristelsen for å tilbringe den kommende tiden innenfor husets fire varme vegger øker i disse dager, og denne høstens spillnyheter kunne ikke gitt oss bedre unnskyldninger for å bli i godstolen.
The king

Spillanmeldelse

Duke Nukem Forever

Det har tatt utviklerne over tolv år å lage Duke Nukem Forever, men ut i fra resultatet ser jeg ikke helt hva de har brukt tiden på.
realityisbroken

Spillanmeldelse

Reality is Broken

For de som frykter vann og sand i de bærbare konsollene på stranda i sommer, er kanskje en bok om gaming og hvordan vi gjennom spill kan forandre verden være mer forlokkende.
lanoire head

Spillanmeldelse

L.A. Noire

Team Bondi har lykkes med å lage et særdeles vakkert spill hvor grafikken, karakterene, stemmespillet og musikken får oss til å føle at vi styrer forløpet på en film. I tillegg har de gått vekk ...
ar-drone

Spillanmeldelse

A.R Drone

Jeg har aldri vært fan av modellfly, men med denne UFO-lignende gadgeten er jeg dronningen i gata blant alle naboungene og deres fedre.
mortal-kombat

Spillanmeldelse

Mortal Kombat

Mitt første møte med Mortal Kombat var i en alder av «alt for ung.» Det var det første PC spillet jeg hadde, lastet ned av en eldre fetter til min store glede og skadefryd.
portal2

Spillanmeldelse

Portal 2

Bare 5 minutter til» får en helt ny mening i det du våkner opp etter et x antall år i dvale, og rommet du befinner deg i har forfalt betydelig.
Rayman3D-(3)

Spillanmeldelse

Rayman 3D

Ubisoft prøver seg på en remake av det uhyre populære spillet Rayman 2: The great Escape fra 1999 til den nye konsollen Nintendo 3DS, men det kunne vært gjort langt bedre.
rift

Spillanmeldelse

Rift

Telara ligger på et dimensjonalt knutepunkt mellom mange andre verdener, der rifts fra andre dimensjoner spyr ut monstre og andre uhumskheter spillerne må beseire.
dragon-age-2-

Spillanmeldelse

Dragon Age II

I Dragon age 2 følger vi Hawke, en overlevende fra The Blight (Dragon Age: Origons) som flykter fra Ferelden til storbyen Kirkwall.
socom

Spillanmeldelse

SOCOM: Special Forces

Vi snuser litt på barndomsårene da vi lekte amerikanske spesialstyrker, løpende rundt med plastgevær, i det vi ønsker det nye leketøyet Move Sharpshooter velkommen inn i stua. 1
motorstorm

Spillanmeldelse

Motorstorm: Apocalypse

I dette fjerde spillet i Motorstorm serien har vi flyttet oss fra ørkenens brutale hete og sand til et urbant bymiljø som går i oppløsning rundt oss mens vi kjemper oss opp i rankinglistene.