annonse
annonse
annonse
annonse

Spillnyhet

Playstation Vita

I slutten av november var det duket for fremvisning og testing av den nye Playstation Vita i London.

Test av JVC DLA-X5000

Det aller beste bildet

Kanskje den beste projektoren under 100.000 kroner.
Vi tester

Test av KEF Reference 1

Lydbilde med laserpresisjon

Ingen i klassen er i nærheten av dette perspektivet på lydbildet.
Vi tester
annonse
annonse
annonse
annonse
Høstens første fartsfylte eventyr

Spillanmeldelse

Forza 4

I mine øyne er «Forza» den største og eneste konkurrenten som har klart å ta opp kampen med racinggiganten «Gran Turismo, « og i seriens fjerde spill er det ingen tvil om nivået øker og ... 1
annonse
annonse
En spillhøst uten like

Spill

En spillhøst uten like

Fristelsen for å tilbringe den kommende tiden innenfor husets fire varme vegger øker i disse dager, og denne høstens spillnyheter kunne ikke gitt oss bedre unnskyldninger for å bli i godstolen.
The king

Spillanmeldelse

Duke Nukem Forever

Det har tatt utviklerne over tolv år å lage Duke Nukem Forever, men ut i fra resultatet ser jeg ikke helt hva de har brukt tiden på.
annonse

Spillanmeldelse

Reality is Broken

For de som frykter vann og sand i de bærbare konsollene på stranda i sommer, er kanskje en bok om gaming og hvordan vi gjennom spill kan forandre verden være mer forlokkende.

Spillanmeldelse

L.A. Noire

Team Bondi har lykkes med å lage et særdeles vakkert spill hvor grafikken, karakterene, stemmespillet og musikken får oss til å føle at vi styrer forløpet på en film. I tillegg har de gått vekk ...

Spillanmeldelse

A.R Drone

Jeg har aldri vært fan av modellfly, men med denne UFO-lignende gadgeten er jeg dronningen i gata blant alle naboungene og deres fedre.

Spillanmeldelse

Mortal Kombat

Mitt første møte med Mortal Kombat var i en alder av «alt for ung.» Det var det første PC spillet jeg hadde, lastet ned av en eldre fetter til min store glede og skadefryd.

Spillanmeldelse

Portal 2

Bare 5 minutter til» får en helt ny mening i det du våkner opp etter et x antall år i dvale, og rommet du befinner deg i har forfalt betydelig.

Spillanmeldelse

Rayman 3D

Ubisoft prøver seg på en remake av det uhyre populære spillet Rayman 2: The great Escape fra 1999 til den nye konsollen Nintendo 3DS, men det kunne vært gjort langt bedre.

Spillanmeldelse

Rift

Telara ligger på et dimensjonalt knutepunkt mellom mange andre verdener, der rifts fra andre dimensjoner spyr ut monstre og andre uhumskheter spillerne må beseire.

Spillanmeldelse

Dragon Age II

I Dragon age 2 følger vi Hawke, en overlevende fra The Blight (Dragon Age: Origons) som flykter fra Ferelden til storbyen Kirkwall.

Spillanmeldelse

SOCOM: Special Forces

Vi snuser litt på barndomsårene da vi lekte amerikanske spesialstyrker, løpende rundt med plastgevær, i det vi ønsker det nye leketøyet Move Sharpshooter velkommen inn i stua. 1

Spillanmeldelse

Motorstorm: Apocalypse

I dette fjerde spillet i Motorstorm serien har vi flyttet oss fra ørkenens brutale hete og sand til et urbant bymiljø som går i oppløsning rundt oss mens vi kjemper oss opp i rankinglistene.