annonse
annonse

Vinn Sony Xperia Z2 + Sony SmartBand SWR10!

 

Lyd & Bilde og Sony gir deg nå muligheten til å vinne toppmobilen Sony Xperia Z2 pluss det beste smartarmbåndet vi har testet, Sony SmartBand SWR10.

Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2
«Xperia Z2 kom kjapt etter forgjengeren Z1, og det har derfor ikke skjedd noen revolusjonerende forbedringer. Men likevel er nesten alt bedre og det holder lenge. Den har fått mer minne og kjappere prosessor, en større og bedre skjerm samt fremadrettede stereohøyttalere. Den er fortsatt vanntett og kameraet er i toppklasse i tillegg til at den nå kan filme i 4K-oppløsning. Det er ikke noe å klage på, og vi er like imponert som vi var over Z1. Bra gjort Sony!

Les testen av Sony Xperia Z2

 

Sony Armband SWR10
Sony SmartBand SWR10
«Sony SmartBand er det beste smart-armbåndet vi har testet hittil. Idéen med å ha en hovedenhet adskilt fra selve armbåndet er god, spesielt da vi regner med å se flere nye design fra Sony og andre partnere i fremtiden. Men aller mest imponert er vi over alle de nyttige funksjonene: Smartband kombinerer opplysninger om fysisk aktivitet med annen informasjon fra mobilen, og gir deg et komplett overblikk over dagens hendelser. Eneste strek i regningen er at Sony SmartBand bare støtter Android, ikke iPhone, og man må til og med være i besittelse av en smartmobil med den aller nyeste Android-versjon.»

Les testen av Sony SmartBand SWR1

 

Svar på følgende spørsmål, og DU kan vinne supertelefonen og smartarmbåndet:

 

[contact-form-7 id=”45482″ title=”Sony Z2 / SmartBand konkurranse”]