annonse
annonse

Sveriges største high-end butikk

Man trenger ikke reise langt for å finne velassorterte high-end butikker. Audioconcept i Stockholm er en av de største, og vel verdt et besøk.


MBL elektonikk plassert på møbler fra Finite Elements, flankert av Heil-høyttalere med det unike AMT-elementet i sin hittil største utgave.
Dyr hi-fi finner man bare i spesialistforretninger. Mens Oslo er kjent for sitt Oslo Hi-Fi Center som har eksistert i 35 år, er Audiconcepts drøyt 450 kvm store butikk i Södra Agnegatan 29 i Stockholm relativt ny.

Butikken som ligger i gateplan med underetasje, ligger i samme bygg som Säpo, og har Sveriges største utvalg av kostbart high-end utstyr. Lokalene er ikke overraskende svært godt sikret, men man ønskes alltid velkommen i butikkens åpningstider.

MBLs rundstrålende høyttalere på elektronikk fra MBL, i bakgrunnen skimtes Tannoys klassiske Westminster-høyttalere.
I det store rommet står Focals største høyttaler, Grand Utopia EM (se bilde), og spiller på japansk håndbygget hi-fi: Bridge Audio Labs:

Focals ruvende toppmodell Grand Utopia EM.
Enten man er på jakt etter rimelig hi-fi, eller bare en Tivoli-radio. I underetasjen finnes et skreddersydd lytterom hvor man for tiden kan få demonstrert de fremragende Focal Scala Utopia, på McIntosh forsterkere.

McIntosh monoforsterkere hadde ikke nevneverdige problemer med å drive Focal Scala Utopia, til 250.000 kroner paret.

Bridge Audio Labs er håndbygget på bestilling i Japan, et sett med forforsterker og effektforsterker koster 1,5 millioner kroner.

Audioconcept, som blant annet importerer MBL og T+A fra Tyskland, har flere demorom, og arrangerer gjerne demonstrasjoner på forespørsel.


Skandinavisk hi-fi i skjønn forening, med Electrocompaniet, Dynamic Precision og Penaudio høyttalere.

Audioconcept

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-