annonse
annonse

Nyhet: Sveriges største high-end butikk

Bransjenytt:

Man trenger ikke reise langt for å finne velassorterte high-end butikker. Audioconcept i Stockholm er en av de største, og vel verdt et besøk.


MBL elektonikk plassert på møbler fra Finite Elements, flankert av Heil-høyttalere med det unike AMT-elementet i sin hittil største utgave.
Dyr hi-fi finner man bare i spesialistforretninger. Mens Oslo er kjent for sitt Oslo Hi-Fi Center som har eksistert i 35 år, er Audiconcepts drøyt 450 kvm store butikk i Södra Agnegatan 29 i Stockholm relativt ny.

Butikken som ligger i gateplan med underetasje, ligger i samme bygg som Säpo, og har Sveriges største utvalg av kostbart high-end utstyr. Lokalene er ikke overraskende svært godt sikret, men man ønskes alltid velkommen i butikkens åpningstider.

MBLs rundstrålende høyttalere på elektronikk fra MBL, i bakgrunnen skimtes Tannoys klassiske Westminster-høyttalere.
I det store rommet står Focals største høyttaler, Grand Utopia EM (se bilde), og spiller på japansk håndbygget hi-fi: Bridge Audio Labs:

Focals ruvende toppmodell Grand Utopia EM.
Enten man er på jakt etter rimelig hi-fi, eller bare en Tivoli-radio. I underetasjen finnes et skreddersydd lytterom hvor man for tiden kan få demonstrert de fremragende Focal Scala Utopia, på McIntosh forsterkere.

McIntosh monoforsterkere hadde ikke nevneverdige problemer med å drive Focal Scala Utopia, til 250.000 kroner paret.

Bridge Audio Labs er håndbygget på bestilling i Japan, et sett med forforsterker og effektforsterker koster 1,5 millioner kroner.

Audioconcept, som blant annet importerer MBL og T+A fra Tyskland, har flere demorom, og arrangerer gjerne demonstrasjoner på forespørsel.

Les ogsÅ


Skandinavisk hi-fi i skjønn forening, med Electrocompaniet, Dynamic Precision og Penaudio høyttalere.

Audioconcept

Har du lest?

Odeon Kino

Norges største og feteste kino

Den 22. mars åpner den helt nye ODEON kino på Storo i Oslo, med 14 saler og IMAX.

Nå blir VR virkelighet

Computex 2017

Nå får du studiolyd fra Tidal

Nå får du studiolyd fra Tidal

Vi er på Snapchat

Sosiale medier

annonse