Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sony bytter sjef

Kaz Hirai overtar sjefstolen i Sony allerede 1. april i år. Den avtroppende sjefen Sir Howard Stringer, blir styreformann i Sony.

Skrevet av / 02.02.12 - 08:16
Sony bytter sjef

Kazuo (Kaz) Hirai har ledet forkjellige avdelinger i Sony. Deriblant Playstation-divisjonen. Hirai har vært visepresident i selskapet, og overtar for Sir Howard Stringer.

Sony har tapt penger de fire siste årene, og i følge pressemeldingen fra Sony, har det siden 2009 vært en prosess med å forberede nytt lederskap.

Hirai får en tøff jobb med å unngå røde tall, i en bransje som er sterkt presset på marginer og inntjening. Blant annet på tv-er.

En del av den nye strategien, som vi vil få se mer til under Hiraois ledelse, er at alle enheter skal være tilkonlet. Ikke bare skal de kommunisere med hverandre, men også være tilkoblet nett, blant annet Sonys nye Music (og kommende Movie) Unlimited-tjeneste. Med tilgang til musikk på nett, fra smart-TV, apper, smartmobiler, gamingkonsoller, Blu-ray-spillere og lydanlegg.

Sir Howard Stringer:

Sir Howard Stringer

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top