annonse
annonse

High End 2009 starter 21. mai

Snart går startskuddet for årets vakreste eventyr. Selv om det foregår i Munchen, er det ikke bare for tyske hi-fi interesserte.


Få messer har blitt så populær på så kort tid. High-end-messen i Munchen har vokst fra år til år, og i år er andelen utenlandske utstillere neste opp i 40 prosent. Blant drøyt 240 utstillere.
Messen som arrangeres fra 22. til og med  24. mai, arrangeres på M.O.C. senteret i Munchen, og inngangsbilletten koster 10 Euro.

Platespillere er i vinden som aldri før, og på High-End 2008 florerte det med vakre kreasjoner over hele messen. Det blir neppe færre platespillere på High-End 2009.
Etter hvert har det blitt tradisjon for å la nye produkter debutere på high-end messen, og i fjor så vi Electrocompaniet Maestro, Dynaudios Excite-serie og Martin Logan CLX debutere på High-End 2008.

Denon lover å demonstrere universalspilleren DVD-A1UD, som spiller CD, SACD, DVD og Blu-ray.

Blant nyhetene i år, er det allerede klart at Denons gromme universalspiller DVD-A1UD, vil bli demonstrert, og Marantz vil avduke sitt Pearl-prosjekt som markerer Ken Ishiwatas 30 år hos Marantz som hoffkonstruktør.


Hva som befinner seg i denne pakken, avsløres klokken 1700 den 21. mai, det eneste vi vet er at inni her er Ken Ishiwatas jubileumsanlegg for Marantz.

Hjemmekinointeresserte kan glede seg til Projectiondesigns nye Avielo HD-projektor med tre DLP-bildebrikker.

Flere nyheter vil garantert dukke opp på messen, og Lyd & Bilde vil være til stede og rapportere fra High-End 2009.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-