annonse
annonse

Eksternt batteri gir strøm til bærbart

Jammen er det ergerlig å gå tom for strøm på den bærbare datamaskinen eller mediespilleren. Ansmann har med Portable Power Pack Vario presentert en løsning med høy kapasitet.

Ansmann Portable Power Pack Vario har høy kapasitet på hele 6000 mAh (milliampere-timer) og tar moderat med plass. Når ditt originale batteri er i ferd med å ta slutt kobler du bare til enheten, og så har du strøm igjen.

Produktet er et oppladbart lithium polymer-batteri, og leveres i et skikkelig aluminiums-chassis. LED-indikatorer angir rest-kapasitet i steg av 20 %. Flere adaptere følger med, slik at batteriet passer til flere typer utstyr. Det være seg bærbar pc, bærbar DVD-spiller, samt utstyr som får sin strøm via USB. Det eksterne batteriet kan i følge produsenten selv fordoble strømkapasiteten på enkelte bærbare pc-er!

Pris kr 1.990.

www.kmelectronics.no

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-