Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Superbred PC-monitor fra LG

21:9 formatet lever videre med LGs nye superbrede monitor.

Skrevet av / 28.08.12 - 16:45
Superbred PC-monitor fra LG

De som daglig sitter foran PC-skjermen til de blir firkantet i øynene, kan nå se frem til en bredere horisont.

Akkurat da vi trodde vi hadde sett slutten på 21:9 formatet dukker det opp nå nytt i form av en ekstra bred monitor for avanserte PC-brukere.

Den 29 tommer store PC-skjermen LG EA93 er laget for tekst- og grafikkbehandling, men vi ser for oss at den også må kunne fungere utmerket til spill, og filmtitting da, selvsagt.

PC-skjermen har 2560 x 1080 pikslers oppløsning akkurat som 21:9 TV-en til Philips, og bør derfor være i stand til å vise Hollywood-filmer i all sin prakt, uten sorte striper over og under bildet.

I profesjonell sammenheng vil dette være en utmerket skjerm i situasjoner hvor man behøver å ha flere vinduer oppe på en gang. LG-skjermen kommer også med funksjon som lar skjermarealet splittes i fire deler, den har doble HDMI-innganger samt DVI Dual Link og Displayport innganger. Den skal også ha USB 3.0 og innebygde stereohøyttalere.

LG-skjermen kommer på markedet i november/desember til foreløpig ukjent pris, i mellomtiden er det bare å rydde plass på skrivebordet…

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top