Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Samsungs Ultra HD TV kan bestilles nå

Den kurvede HU8505 med 4K Ultra HD-oppløsning kan nå forhåndsbestilles hos Komplett. Velg mellom 55 og 65 tommer.

Skrevet av / 26.03.14 - 13:15
Samsungs Ultra HD TV kan bestilles nå

Om kort tid lanseres Samsungs kurvede LCD-TV-er med 4K Ultra HD-oppløsning. Komplett.no har allerede nå åpnet for forhåndssalg av ”neste generasjons TV”.

– Samsung 4K Curved SmartTV vil bringe TV-titting til et helt nytt nivå, sier Anton Hagberg, kommersiell direktør i Komplett.no.

 

Les også: Alt om Samsungs 2014 TV-modeller

 

Modellene har fire ganger så stor oppløsning som vanlig HD, og vi loves ”svært skarpe og detaljerte bilder”. Det var også inntrykket vi fikk av Samsungs mange TV-nyheter som ble lansert på CES i Las Vegas tidligere i år.

”Den kurvede formen gir en dypere og mer omsluttende opplevelse uansett hva man ser på av program og gir seeren en følelse av å være med i handlingen.” Dette står i Kompletts pressemelding. Vår opplevelse med LG sin kurvede 55-tommers OLED-TV 55EA980W var likevel at kurvet glass var mer en ”design-statement” enn å ha noe særlig funksjonell verdi hva bildekvalitet angår. Til tross for at ”øynene får mer lik avstand til skjermoverflaten”. Men du verden, så lekkert det er! Og med 65-tommersutgaven av Samsung HU8505 kan det ha en større funksjon.

Samsung er først på markedet med kurvede LCD-TV-er. Det er nemlig mye vanskeligere å bøye et LCD-panel enn et OLED-panel, siden LCD-panelet ikke er fleksibelt på samme måte.

De to nye kurvete TV-ene har begge kant-LED. 55-tommeren UE55HU8505 koster 27.995 kroner, mens 65-tommeren UE65HU8505 setter deg tilbake 41.995 kroner. Begge kan forhåndsbestilles allerede nå.

Komplett.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top