annonse
annonse
annonse

Nyheter

Råskinn fra McIntosh

annonse

Den nye MA8900 er avløseren til MA7900, og slår følge med en ny MCD350 SACD/CD-spiller. Forsterkeren er oppgitt til 200 w per kanal, og har noe de kaller Monogrammed Heatsinks.

Bortsett fra at de er formet som en Mc-logo (se bildet under), er de laget for en mest mulig effektiv kjøling, når forsterkeren belastes.

(Foto: Produsenten)

McIntosh har tenkt praktisk med MA8900 og istedet for å bygge digitalomvandleren inn i forsterkeren, har de utstyrt den med en modul kalt DA1 Digital Audio Module.

Den er utskiftbar, slik at man kan oppgradere til en DAC med mer moderne teknologi, skulle man ønske det når den tiden kommer.

(Foto: Produsenten)

Digitalomvandleren i DA1 bruker en åttekanals, 32-bit prosessor i såkalt Quad Balanced-modus. Foruten at den har seks digitale innganger, støtter den opp til 32-bit/384kH-lydfiler via USB-inngangen og filer spilt inn med DSD256 og DXD 384kHz.

Den har til sammen sju analoge innganger og platespillerinnganger for Moving Coil og Moving Magnet pickuper i tillegg.

(Foto: Produsenten)

Den nye  MCD350 SACD/CD-spilleren bruker enn tokanals 32-bit/192kHz DAC og har både analoge og digitale utganger.

Den spinner også CD-ene i dobbelt hastighet, slik at data kan lagres i en buffer for feilkorrigering før signalet slippes gjennom utgangene på baksiden.

Spilleren og forsterkeren blir tilgjengelige på den andre siden av sommeren.

annonse
annonse
annonse
annonse
Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt.