annonse
annonse
annonse

Platespiller fra Mark Levinson

Platespiller fra Mark Levinson

Denne så vi ikke komme. 45 år etter grunnleggelsen, lanserer Mark Levinson sin første platespiller.

annonse

Kort tid etter lanseringen av forsterkerne No519 og No526, kommer meldingen om at Mark Levinson lanserer en platespiller – No.515. De har aldri laget platespillere tidligere, og holdt seg til forsterkere – og et par CD-spillere.

Akkurat som McIntosh. De lanserte ikke sin første platespiller før i 2013, MT10 som vi testet i 2014, og nå gjør Mark Levinson det samme.

Spilleren er laget i samarbeide med platespillerspesialisten VPI, noe man kan se blant annet på armbasen, og oppbygningen av chassiset med motoren mellom føttene til venstre.

Den er bygget i en sandwich med aluminium og MDF-plater, som er trukket i varmstrukket vinyl, med motoren montert i et separat chassis. Tre belter driver platetallerkenen, og spilleren leveres med en dreid platestrammer og 3D-printet tonearm.

Prisen skal være tilgjengelig sommeren 2017, og havner rundt 10.000 USD, og den kan leveres med en MC-pickup ferdig montert på armen.

Vi regner med å få hørt spilleren på High-End messen i Munchen i mai.

annonse
annonse
annonse
annonse
Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt.