Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nikon kompakt med Android

Nikon Coolpix S810c kjører Android operativssystem, akkurat som mange smartmobiler, men vi vedder på at bildekvaliteten er bedre.

Skrevet av / 10.04.14 - 09:51
Nikon kompakt med Android

Kameraer med Android har ikke tatt av, og alle som har prøvd et skjønner at det ikke er en optimal løsning med et mobil-OS på et kamera. Men Nikon prøver igjen med Coolpix S810c, som etterfølger S800c, et kamera du kan lese vår mening om her.

S810c er betydelig oppdatert og kjører Android 4.2.2 Jelly Bean operativssystem, og er selvsagt trådløst, og kan bruke apper man kan laste ned og installere.

Nikon-Coolpix-S810c-Android-camera

Man får tilgang til Google+, hvor man kan dele bilder i sosiale nettverk direkte fra kameraet. Da har man 20 GB med lagring tilgjengelig gjennom  Nikon Image Space, men man kan koble til skytjenesten Google Disk for å få ubegrenset lagring for lavoppløselige bilder og 15 GB gratis lagring av større filer.

Navigering i menyer og apper gjøres på en 3,7-tommers pekeskjerm med 1,2 Mp oppløsning, og kameraet har en hodetelefonutgang, slik at du kan bruke det som en musikkspiller.

S810c blir tilgjengelig i sort og hvit til en veiledende pris på 2.990 kr.

Fakta:

  • Film i full HD – ta opp morsomme videoer med 1080p og 30 b/s, optisk zoom og stereolyd. Sakte film i 240 b/s er også tilgjengelig.
  • EXPEED C2-prosessor – ta skarpe bilder under alle lysforhold selv i svakt lys med garantert rask bildebehandling.
  • Lettvint panorama 360°/180° – flytt kameraet vannrett eller loddrett ved fotografering av landskap eller vakker utsikt som fortjener et panoramabilde.
  • Serieopptak – fang det perfekte ansiktsuttrykket eller raske bevegelser med serieopptak ved 8,1 b/s.
  • Innebygd Wi-Fi – For tilkopling til trådløst nettverk og appen «Connect to COOLPIX S810c» som kan installeres på smarttelefoner for enkel overføring av bilder når Wi-Fi ikke er tilgjengelig.
  • 4 GB internt minne – 4 GB internt minne som kan utvides med ekstra micro SD-kort for større kapasitet og mulighet til å ta flere bilder.
  • Timeline view – vis alle bilder med kommentarer som en kronologisk tidslinje på skjermen, som på blogger eller sosiale medier.
  • Bruk kameraet under opplading – med mikro-USB-porten kan brukeren fortsette å dele, se på eller ta bilder uten forstyrrelse mens kameraet lader.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Nikon Z9 får nye funksjoner

Seriøs bildemaskin fra Leica

Gammelt filmformat får renessanse

Avslører nytt zoomobjektiv

Ekstremt på alle måter

Kan bli umulig å få tak i

Liten, lett og lyssterk

Kompakt superzoom for fullformat

Får etterlengtede oppdateringer

Liten kamerasekk med god plass

Raskere og mer anvendelig flaggskip

Kompakt 100 Mp kamera fra Hasselblad

0
Scroll to Top