Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nye iPhone 6S er nesten vanntett

Skrevet av / 04.10.15 - 18:52
Nye iPhone 6S er nesten vanntett

Du bør nok ikke ta den med i badebassenget eller bruke den som undervannskamera, men iPhone 6S tåler likevel mer vann enn noen av forgjengerne, hevder iFixit. De har spesialisert seg på reparasjon av Apple-produkter og har en lang tradisjon for å lage videoer hvor de plukker mobilene fra hverandre ned til minste del.

Det viser seg at elektronikken i nye iPhone er innsvøpt i en vanntett pakning, og at alle kabeltilslutninger er beskyttet av vanntett materiale. Dermed er det ikke på utsiden, men på innsiden at iPhone 6S er beskyttet mot vann. Innmaten skal i praksis tåle å dukkes under vann uten å drukne.

Denne pakning gør iPhone 6S vandtæt. Foto: iFixit
Denne pakning gør iPhone 6S vandtæt. Foto: iFixit

Apple har ikke gjort noe stort nummer utav å reklamere for disse forbedringene. Mens Samsung med Galaxy S5 og Sony med alle sine Xperia-modeller skryter uhemmet av at deres modeller er vanntette, har Apple valgt å holde en lav profil. Hvorfor kan man bare gjette på, men det kan tenkes at de ikke ønsker at brukerne skal sette «vanntettheten» på prøve!

Under kan du se iFixits gjennomgang av den nye iPhone.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top