Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

iPhone 6s i norske butikker

iPhone 6s og 6s plus er på vei til butikkene. og snart kan du også kjøpe Apple Watch.

Skrevet av / 28.09.15 - 14:31
iPhone 6s i norske butikker

Ventetiden er snart over. Apple ruller ut de nye iPhone-modellene i 40 nye land fra 9. oktober. Da kommer iPhone 6s og 6s Plus i norske butikker. Samtidig venter vi at smartklokken Apple Watch dukker opp. Prisene vet vi allerede, for de har Apple allerede annonsert. Den billigste Apple Watch starter på 3790 kr for sportsmodellen i 38 mm kasse, legg på 500 kroner for 42 mm kasse.

iPhone 6s har også fått offiselle priser, og iPhone 6s starter på 7390 for 16 GB-modellen, 8490 for 64 GB-modellen og 9590 for 128 GB-modellen.

Den større iPhone 6s Plus starter på 8490 for 16 GB-modellen, 9590 for 64 GB-modellen og 10.690 for 128 GB-modellen.
Les vårt inntrykk av iPhone 6s og 6s Plus her.

Samtidig med at Apple slipper prisene på iPhone-modellene, forteller de at de har solgt over 13 millioner nye iPhone 6s- og iPhone 6s Plus-modellene. Noe som er ny rekord tre dager etter lansering, i følge pressemeldingen fra Apple.

Blant nyhetene på de nye mobilene er et Multi-Touch-grensesnitt, som med 3D Touch registerer hvor hardt du trykker på skjermen, (se vår gjennomgang i linken over).

Nytt er også Live Photos, som spiller av stillbilder i en kort animert sekvens, iSight-kamera med 12 megapiksler, FaceTime HD-kamera med fem megapiksler og Retina Flash, en Apple-designet A9-prosessor – og den kan leveres i rosegul-farge.

 

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top