Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Digitaliser dine Post-it-lapper

Post-it Plus forvandler dine skrevne lapper til digitale lapper på din iPhone eller iPad.

Skrevet av / 08.10.14 - 11:17
Digitaliser dine Post-it-lapper

I den nye digitale hverdagen er det ikke ofte man skriver med penn lenger. Likevel, når man skal ta imot en telefonbeskjed eller ønsker å huske noe, er det få ting som slår en god, gammeldags Post-it-lapp.

Ulempen er selvsagt at lappene har det med å stå klistret det stedet de blir hengt opp. Har man så en større vegg av lapper, blir det vanskelig å ta de med seg når man reiser rundt, og man ender opp med å glemme likevel.

Digitaliser lappene
Og her kommer appen Post-it Plus fra 3M inn. Du knipser rett og slett et bilde av veggen med dine mange Post-it-lapper. Idet bildet er tatt (med kamerafunksjonen i selve appen) vil appen skille ut hver individuelle lapp, og lagre alle lappene på en virtuell tavle med nøyaktig samme plassering som de hadde der de hang i virkeligheten. Det geniale med at appen har skåret dem ut individuelt, er at du nå kan flytte og omarrangere etter eget ønske. Har du flere virtuelle tavler med lapper, kan lapper også flyttes mellom tavlene. Du kan i bunn og grunn gjøre det samme med dine digitale lapper, som du kan med de analoge med klister på.

Har du en stor vegg av lapper, kan det lønne seg å ta bilder av individuelle lapper, spesielt dersom lysforholdene ikke er optimale for superskarpe bilder.

Etter lappene er satt sammen, kan de deles via for eksempel Evernote, Dropbox og Tumblr.

Appen vil nok fungere bedre på iPad enn iPhone, da vi vil tro man gjerne kan trenge en stor skjerm for å flytte på og lese Post-it-lapper.

Post-it Plus er tilgjengelig via App Store.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top