Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Mer multirom fra Samsung

Samsungs trådløse Multiroom-serie får et nytt familiemedlem: Den kompakte høyttaleren M3.

Skrevet av / 02.09.14 - 10:46
Mer multirom fra Samsung

Tidligere i år lanserte Samsung sitt nye trådløse multirom lydsystem med det passende navnet Wireless Audio Multiroom. De trådløse høyttalerne spiller musikk fra mobil (via Bluetooth) eller fra PC/harddisk over Wi-Fi nettverket. Høyttalersystemet støtter også Spotify Connect, som gir adgang til direkte musikkavspilling over internett. Samsung har ikke lagt skjul på at de ønsker å ta opp konkurransen med Sonos med dette systemet.

Små og og store høyttalere

Med et multirom-system kan du spille forskjellige sanger i forskjellige rom, samme sang i alle rom eller én sang i ett rom. En annen fordel er at du kan velge ulike høyttalere til ulike behov: Stuen er ofte oppholdsrommet hvor du ønsker større og kraftigere lyd fra stereohøyttalere, mens bad, kjøkken og andre værelser ofte kan greie seg med enklere, rimeligere høyttalere. Dette ønsker Samsung nå å understreke med lanseringen av den kompakte M3, den hittil minste modellen i Multiroom-familien.

M3_002_White_comp

Høyttalerne installeres ved å koble Multiroom-hub til hjemmenettverket ditt via routeren og så koble høyttalerne til denne hubben. Deretter laster du ned appen Samsung Multiroom på din smarttelefon eller tablet, som gjør at du kan styre alt – fra volum og sanger til valg av høyttaler.

M3 lanseres i september, og anbefalt utsalgspris er 1 700 kroner, mens de eksisterende høyttalerne M5 og M7 koster henholdsvis 2.500 og 3.500 kroner.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Disse høyttalerne er mer spesielle enn de ser ut

Opp-ned-høyttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Romforskeren Stig Carlsson

Sonos-skred til sommeren?

Denon-planke med bass uten sub

Kanskje den råeste høyttaleren vi har sett

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Et innblikk i Harmans aller helligste

Rauna er tilbake

Engelsk legende tilbake etter 63 år

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top