Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nå kan du høre verdens beste hodetelefoner i Bergen

Duet Audio i Bergen har fått inn et bar Sennheiser HE 1, verdens beste og dyreste hodetelefoner. De koster 570.000 kroner, men du kan få en gratis lytt.

Skrevet av / 23.10.17 - 11:26
Nå kan du høre verdens beste hodetelefoner i Bergen

Tirsdag 24. og onsdag 25. oktober fra kl 16-20 kan du få høre verdens beste hodetelefoner, Sennheiser HE 1, hos Duet Audio i Bergen. Meld deg på, og få 15 minutter til disposisjon, hvor det bare er deg og musikken.

Send en mail til bergen@duet.no, for en prøvelytt av hodetelefonene, som koster 570.000 kroner!

Litt om Sennheiser HE 1

Sennheiser HE 1 har elektrostatelementer med superlette membraner, belagt med platina. DAC-delen i hodetelefonforsterkeren (som følger med i prisen!) består av åtte Sabre ES9018 DAC-prosessorer, som jobber med 32-bit/384 kHz-oppløsning. DAC-en takler naturligvis også DSD-signaler (2,8 MHz og 5,6 MHz). Forsterkeren er en hybridkonstruksjon med rør i inngangen og MOS-FET-transistorer i utgangen (i en så kalt Cool Class A-konfigurasjon). Elektrodene i rørene er gullbelagte, og chassiset er i italiensk marmor, angivelig av samme type som selveste Michelangelo brukte.

Det er et bredt utvalg av innganger på forsterkeren: Balanserte og ubalanserte analoginnganger, optisk og koaksial digital, og selvsagt også USB.

Sennheiser HE 1 består av intet mindre enn 6.000 deler, og er bygget for hånd i Tyskland. Av den grunn er produksjonskapasiteten begrenset til 250 par i året.

Les: Slik låter verdens dyreste hodetelefoner

Sennheiser HE 1
Vi uttalte oss om verdens dyreste hodetelefoner, Sennheiser HE 1, på God morgen Norge tidligere i år. Klikk her for å se innslaget.

 

Planlegger du et besøk til Duet Audio for å lytte, er adressen C. Sundts gate 36 i Bergen.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top