annonse
annonse

Trådløse budsjettpropper

De små RHA MA390 er trådløse og rimelige, men lover bedre lyd enn vanlig.

Vår erfaring er at de billige trådløse øreproppene, mangler en del på lydkvalitet. Det mener RHA at de husket på da de satte sammen MA30 Wireless.

De små øreproppene som forresten tåler både svette og regn, er støpt i aluminium og spiller i åtte timer på en lading.

(Foto: Produsenten)

De har naturligvis knapper for styring av musikken og samtaler, og de er veier ikke mer enn 24 gram. Det er godt gjort, for de er også ganske fleksible, slik at man ikke behøver å være engstelige for kabelbrudd.

MA390 er et rimeligere alternativ til RHA MA650 Wireless som nylig ble best i test og ventes å havne rundt 700 kr.

(Foto: Produsenten)

Øreproppene bruker Bluetooth med aptX som støtter opptil AAC-kvalitet (320kbps), slik at lyden henger på greip, og leveres med et bredt utvalg silikonpropper for tilpasning til øret.

De kan forresten synkes med to mobiler samtidig, og rekkevidden er som vanlig 10 meter.

(Foto: Produsenten)

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Vår erfaring er at de billige trådløse øreproppene, mangler en del på lydkvalitet. Det mener RHA at de husket på da de satte sammen MA30 Wireless. De små øreproppene som forresten tåler både svette og regn, er støpt i aluminium og spiller i åtte timer på en lading. [caption id="attachment_82092" align="aligncenter" width="3594"] (Foto: Produsenten)[/caption] De har naturligvis knapper for styring av musikken og samtaler, og de er veier ikke mer enn 24 gram. Det er godt gjort, for de er også ganske fleksible, slik at man ikke behøver å være engstelige for kabelbrudd. MA390 er et rimeligere alternativ til RHA MA650 Wireless som nylig ble best i test og ventes å havne rundt 700 kr. [caption id="attachment_82091" align="aligncenter" width="2532"] (Foto: Produsenten)[/caption] Øreproppene bruker Bluetooth med aptX som støtter opptil AAC-kvalitet (320kbps), slik at lyden henger på greip, og leveres med et bredt utvalg silikonpropper for tilpasning til øret. De kan forresten synkes med to mobiler samtidig, og rekkevidden er som vanlig 10 meter. [caption id="attachment_82094" align="aligncenter" width="6720"] (Foto: Produsenten)[/caption]
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 39,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-