Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nå kan du høre verdens beste hodetelefoner i Bergen

Duet Audio i Bergen har fått inn et bar Sennheiser HE 1, verdens beste og dyreste hodetelefoner. De koster 570.000 kroner, men du kan få en gratis lytt.

Skrevet av / 23.10.17 - 11:26
Nå kan du høre verdens beste hodetelefoner i Bergen

Tirsdag 24. og onsdag 25. oktober fra kl 16-20 kan du få høre verdens beste hodetelefoner, Sennheiser HE 1, hos Duet Audio i Bergen. Meld deg på, og få 15 minutter til disposisjon, hvor det bare er deg og musikken.

Send en mail til bergen@duet.no, for en prøvelytt av hodetelefonene, som koster 570.000 kroner!

Litt om Sennheiser HE 1

Sennheiser HE 1 har elektrostatelementer med superlette membraner, belagt med platina. DAC-delen i hodetelefonforsterkeren (som følger med i prisen!) består av åtte Sabre ES9018 DAC-prosessorer, som jobber med 32-bit/384 kHz-oppløsning. DAC-en takler naturligvis også DSD-signaler (2,8 MHz og 5,6 MHz). Forsterkeren er en hybridkonstruksjon med rør i inngangen og MOS-FET-transistorer i utgangen (i en så kalt Cool Class A-konfigurasjon). Elektrodene i rørene er gullbelagte, og chassiset er i italiensk marmor, angivelig av samme type som selveste Michelangelo brukte.

Det er et bredt utvalg av innganger på forsterkeren: Balanserte og ubalanserte analoginnganger, optisk og koaksial digital, og selvsagt også USB.

Sennheiser HE 1 består av intet mindre enn 6.000 deler, og er bygget for hånd i Tyskland. Av den grunn er produksjonskapasiteten begrenset til 250 par i året.

Les: Slik låter verdens dyreste hodetelefoner

Sennheiser HE 1
Vi uttalte oss om verdens dyreste hodetelefoner, Sennheiser HE 1, på God morgen Norge tidligere i år. Klikk her for å se innslaget.

 

Planlegger du et besøk til Duet Audio for å lytte, er adressen C. Sundts gate 36 i Bergen.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

0
Scroll to Top