Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Netflix snart klar med offline-innhold

Vil du se yndlingserien på Netflix, selv om du er ikke er online?

Skrevet av / 24.06.16 - 18:25
Netflix snart klar med offline-innhold

Amazon Instant Video har det. Viaplay har det. Muligheten til å laste filmer og serier til PC-en eller mobil/nettbrett, slik at man se innholdet selv om man ikke har nettverksforbindelse. Som for eks. på lange flyturer

Men verdens mest populære streaming-tjeneste, Netflix har inntil nå nektet i innføre en lignende funksjon til deres tjeneste.

En av Netflix’ toppsjefer Neil Hunt, sa i et intervju med Gizmodo i september at nedlasting av innhold er for tungvint for brukerne.

Men nå ser det ut til at Netflix får offline-innhold likevel. Det skriver LightReading, som siterer Dan Taitz, toppsjef for firmaet Penthera. Som nå jobber med nedlastingsfunksjoner til mobile platformerer.

«Vi vet fra kilder i branchen at Netflix kommer til å lansere denne funksjonen,» sier han til LightReading og fortsetter: «Jeg tror at Netflix kommer til å lansere download-to-go som en funksjon for sine kunder innen året er omme.»

Hvis ryktet er sant, er det veldig sannsynlig at det er kun en del av innholdet og ikke hele katalogen på Netflix, som blir tilgjengelig for offline-titting. For muligheten til å laste ned innebærer nye avtaler med rettighetsinnhaverene.

Vi håper virkelig at ryktene er sanne, for den manglende funksjonen offline-titting virker som den største mangelen på Netflix i dag. Men er du enig? Tror du at du vil komme til å bruke en eventuell download-funksjon hvis Netflix lanserer det?

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top