annonse
annonse

Samsung med nye MP3-spillere

Denne steinlignende gjenstanden er Samsung S2. En liten og rimelig MP3-spiller som er så lett at den kan bæres som et smykke. Det kan ikke Samsung S3.


Den knøttlille spilleren veier bare 17,2 gram, men inneholder likevel 2 GB minne, nok til cirka 500 låter og den er bare 16 mm tykk.
Spilleren har ikke skjerm, man navigerer i innhold med knappene på undersiden, og kan velge blant tre ferdigprogrammerte equalizer-innstillinger for ulike lydbilder.
Samsung S2 koster 400 kroner og leveres med integrerte hodetelefoner (vist på bildet).

Samsung S3 er større, bedre utstyrt og har fargeskjerm som kan vise video, pod-tv og selvsagt spille musikk. S3 veier likevel bare 53 gram og har både FM-radio og spill. Knapper har den ikke, i stedet navigerer man på den berøringsfølsomme overflaten.

S3 finnes i 2 eller 4 GB minnekapasitet, og henholdsvis 800 og 1 000 kroner. Den har hele 12 ferdigprogrammerte equalizer-innstillinger for ulike lydbilder, i tillegg kan lyden stilles individuelt i en grafisk equalizer.
Samsung

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-