Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Gjør TV-en din smartere

Har du en eldre TV uten smartfunksjoner? Nå kan du oppgradere med LGs frittstående smartboks.

Skrevet av / 16.06.11 - 13:43
Gjør TV-en din smartere

De som er misunnelig på naboens nye Smart-TV med internettilkobling har nå muligheten til å oppgradere sin eksisterende TV.

LG Smart TV Upgrader ST600 er en liten boks som kobles til TVen med HDMI-tilkopling. Den gir brukeren tilgang til LGs nye Smart TV-portal for underholdningstjenester, hvor man kan se film, TV-serier og sport i via lokale tjenester som TV4 Play Premium , SF Anytime og Headweb. Her kan man leie film on-demand, lytte til musikk, se tv-serier og direktesendt sport, samt surfe på nettet.

– Det enorme salget av flatskjermer de siste årene betyr at mange i dag sitter med gode TV-apparater, men savner spennende funksjoner slik som Smart TV tilbyr. Med vår nye boks ST600 gir vi nå brukerne mulighet til å fylle TVen med dette nye, spennende konseptet, sier Kaveh Kiani, nordisk produktspesialist for Home Entertainment i LG Electronics.

Smart underholdning
Gjennom LG Smart TV får du tilgang til en portal fullstappet med underholdning. Grensesnittet har fått god omtale i mange tester, og gir tilgang til filmer, tv-serier og musikk via både lokale og globale premiumstjenester. Det finnes også innebygde funksjoner for sosiale medier som blant annet Youtube og Facebook. LG Smart TV har en egenutviklet nettleser som er tilpasset TV-apparatet. Nettleseren har støtte for Adobe Flash Player 8 (oppgradering til Flash Player 10 er planlagt), noe som gjør at brukeren kan kose seg med et tusentalls filmer og spill basert på Flash-formatet. Med støtte for mediesenterløsningen Plex kan man også spille av media og applikasjoner basert på Plex, via Smart Upgrader, direkte i TVen. Med funksjonen Smart Share kan man dessuten se på  film eller bilder, samt høre på musikk, fra andre enheter som har støtte for standarden DLNA.

Alle funksjoner i LG Smart TV Upgrader ST600 kan styres enten via fjernkontrollen som følger med, via LGs fjernkontroll Magic Motion Remote (ekstrautstyr) eller via applikasjonen LG TV Remote, som kan lastes ned til en smartphone med iPhone OS, Android, Windows Phone 7 eller Symbian.

LG Smart TV Upgrader ST600 er tilgjengelig nå, til en veiledende pris på 1199 kroner.

Vårt tips: De nye smart-funksjonene blir sannsynligvis også integrert i LGs nye Blu-ray spillere som slippes senere i år.

www.lg.com/no

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Denne får du ikke kjøpt her hjemme

Rimeligere hjemmekino fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrike

Drømmer du om egen hjemmekino, lydstudio, gaming-rom?

Hjemmekino-råskinn er inne til test

Nå kommer den endelig

Råere surroundforsterker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nytt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarsalg på lydplanker

Sjekk den knøttlille 4K-projektoren

Vil bringe 3D-lyd til "alle"

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top