Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sommerens Gadgetguide del 7

Gjennom sommeren kommer vi til å kjøre en serie med dingsene du ikke klarer deg uten, og får solen til å skinne selv om det regner.

Skrevet av / 25.07.10 - 12:00
Sommerens Gadgetguide del 7


Nokia N8
Dette er Nokias nye flaggskip og skal kunne det meste.
Den kommer i tredje kvartal og inneholder blant annet et 12 megapiksels kamera i tillegg til at den er en meget avansert smart telefon.  Musikk og video er meget sentrale i denne enheten og den har gode koblinger mot sosiale medier. En underholdningsmaskin som kommer til å gi iPhone god konkurranse.
Pris: 370 EURO
www.nokia.no


Creative Zen X-Fi Style
Det er ikke bare Apple og iPod som gjelder hvis du skal ha en musikkspiller. 
En X-Fi Style er ikke bare en musikkspiller. Den kan også vise video. Du får den i flere minnestørrelser fra 8GB via 16GB til den største på 32GB. Den har også innebygget radio og koster ikke al verden. Prisen starter på 750 kroner.
Pris: 750 kr
www.crerativelabs.com


Monster Turbine Pro
Monster Turbine Pro Copper Edition er ikke en billigvariant.
Til gjengjeld får du ørepropper med meget god lyd og svært god kvalitet. de leveres med flere gummiforinger så du trenger ikke bekymre deg for at de vil passe til ørene. Lydbildet er meget bra og vil gi deg gnistrende lyd uansett hva du hører på.
Pris: 2500 kr
www.interconnect.no


Kingston Datatraveler 310
Med 256GB i lommen kan du ta så store bilder du bare vil.
Dette er det ideelle lille datahvelvet å ha med seg på ferie. Med 256GB trenger du ikke annen lagring. Denne USB-pinnen har lagringsplass nok til det du måtte ønske å ta med deg av musikk, video og enda ha plass til å lagre de bildene du tar i løpet av ferien. Billig er det imidlertid ikke.
Pris: 5200 kr
www.kingston.com


Subwoofer i lomma
Synes du lyden er for tynn, mangler du bass?
Da kan Digizoids ZO subwoofer være løsningen. Den er så liten at den får plass i lomma. ZO er ikke en høyttaler, men en bassforsterker med innebygget ladbart batteri. Med en slik koblet til MP3-spilleren, eller en hvilken som helst lydkilde, får man kraftigere bass i høyttalerne eller hodetelefonene. Man kobler spilleren til den ene kontakten, og høyttalere eller hodetelefoner i den andre kontakten. Med 32 ulike bassprofiler, kan man nærmest finstille bassresponsen, bare husk å slå av equaliseren på spilleren, eller så kan man få kraftig forvrengning i høyttalerne.
Pris: 100 USD
www.digizoid.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top