Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sommerens Gadgetguide del 6

Gjennom sommeren kommer vi til å kjøre en serie med dingsene du ikke klarer deg uten, og får solen til å skinne selv om det regner.

Skrevet av / 20.07.10 - 11:00
Sommerens Gadgetguide del 6


Robot-støvsuger med hjerne
Robotstøvsugere er gammelt nytt. Men Samsungs nye Navibot er ikke som andre. Den som synes det er noe herk å støvsuge selv, kan nå glede seg over at det nå finnes en støvsuger med kunstig intelligens.
Der hvor andre robotstøvsugere går over gulvet helt vilkårlig, har Navibot innebygde digialkameraer som tar bilder av leiligheten og lagrer det i minnet sitt. Ut fra informasjonen i bildet, vet Navibot hvor den skal støvsuge. Og den støvsuger aldri samme stedet to ganger, men går systematisk til verks.
Pris: 5800 kr
www.samsung.no


Digitale solbriller – Gunnar Optiks
Nå kan du se stilig ut samtidig som du sjekker bloggen i parken eller på stranda.
Brillene fra amerikanske Gunnar er skreddersydd for digitalt bruk og har graderte brilleglass som skjermer mot UV-stråling samtidig som de gjør skjermen lettere å se i sollys enn tradisjonelle solbriller. Om du bare skal være sofagris i sommer leverer Gunnar også egne spill- og databriller med kontrastglass tilpasset for innendørs bruk.
Pris: fra 99 USD
www.gunnaroptiks.com


Logitech Speaker Lapdesk N700
Film løypa fra førstepersonsperspektiv! Vholdr Contour HD er et kompakt og vannavstøtende kamera som festes direkte på hjelmen eller sidestroppen på slalåmbrillene.
Kameraet, som filmer i ekte 1080p HD, er knøttlite og veier 123 gram. Batteri og minnekort sitter i selve kameraet, slik at man slipper klumpete batteripakke og opptaker. Flere fester finnes til ulikt bruk. I dagslys er bildekvaliteten formidabel, mens det blir mer støy om kvelden. En ulempe er manglende monitor, så du må stole på at det tar opp når det er satt til opptak. Batterikapasiteten er ca 3 timer.
Pris: 3595 kr
www.secondborn.no


Korriger lyden fra subwooferen
DSPeaker Anti-Mode 8033 er navnet på en liten, enkel boks som er laget for å optimalisere bassresponsen fra subwooferen.
I esken følger det med en målemikrofon, og systemet måler automatisk subwooferens respons i rommet. Deretter korrigeres denne til å bli så lineær som mulig. Etter dette kan du velge om du vil booste opp bassen ved 20 eller 30 Hz, skulle du synes bassen blir litt flat og kjedelig når den er helt lineær. Enheten korrigerer digitalt, med 40-bits oppløsning.
Pris: 2000 kr
www.dspeaker.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top