Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Skyt ildkuler fra håndleddet

Pyro er et armbånd med innebygd flammekaster!

Skrevet av / 15.12.14 - 12:39
Skyt ildkuler fra håndleddet

Har du spilt Dungeons & Dragons? Da vet du at den kuleste formelen man kunne kaste som Magic-bruker, var en fireball. Og hvis du siden du var en liten gutt eller jente, alltid har drømt om å kunne fyre av ildkuler mot dine fiender med hendene, så kan din drøm nå bli virkelighet. Med armbåndet Pyro, som sitter rundt håndleddet nøyaktig som et armbåndsur, men som kan skyte med kuler som antennes etter de har fløyet tre meter.

pyro

Pyro Fireshooter er utviklet av tryllekunstneren Adam Wilber, som selger armbåndet via hjemmesiden Ellusionist. Prisen er 174 dollar, og siden armbåndet bestilles fra USA, må du legge til transportkostnader og norsk mva i prisen.

Rent praktisk inneholder Pyro Fireshooter fire kapsler, som hver inneholder brennbart materiale, og avfyringen styres via en fjernbetjening som enten kan være i lommen eller som kan styres av en annen person som befinner seg innenfor 9 meters rekkevidde.

Skærmbillede 2014-12-12 kl. 17.46.58

Under kan du se en video, hvor armbåndet blir demonstrert.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top