Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Xbox One med 4K UHD lekket

Bare dager før Microsofts lansering.

Skrevet av / 13.06.16 - 13:24
Xbox One med 4K UHD lekket

Medlemmer av forumet NeoGAF har lagt ut flere bilder av det som skal være Xbox One S, en kraftigere og slankere versjon av den populære spillkonsollen Xbox One.

Den nye konsollen skal være 40 prosent mindre enn originalen, og dessuten i hvitt i stedet for svart. Strømforsyningen er flyttet fra utsiden til inni boksen, som gjør den ekstra strømlinjeformet.

Men det viktigste, og det vi alle har ventet på, er at den kommer til å støtte 4K Ultra HD video og innhold med høy dynamisk rekkevidde (HDR), for ekstra guffe i høylys og skygger.

En 2 TB harddisk, en strømlinjeformet kontrollenhet og et brakett for vertikal plassering følger med.

Pris og lanseringsdato samt flere tekniske detaljer må vi vente med til Microsofts avduking, som kommer til å skje denne uken.

Kilde: Engadget

(Artikkelfoto: lekkasje fra NeoGAF-brukere)

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top