Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

Matebook X Pro

Huawei startet årets mobilmesse med å lansere en ny laptop.

Skrevet av / 26.02.18 - 13:07
Matebook X Pro

Maskinen er en videreutvikling av fjorårets Matebook X, som vi nylig har testet.

Den umiddelbare største forskjellen på forrige modell og den kommende Pro er skjermen.

Den har blitt en tomme større og har nå touch-funksjonalitet. Selve skjermformatet er det samme, 3:2. Oppløsningen er på 3000 x 2000 og pikseltettheten på 250PPI. Fordi rammen rundt skjermen er langt smalere har det ikke blitt plass til et webkamera. Dette har Huawei på klokt vis valgt å gjemme i en av tastene på tastaturet.

Hvor lyden var et fokusområde på den forrige Matebook X, er det fortsatt tilfellet på den nye. Det har blitt plass til hele fire høyttalere, som Huawei har laget i samarbeid med Dolby. Det har blitt til et Dolby Atmos Sound System, som ifølge Huawei vil låte utrolig godt. Ettersom lyden var ganske vellydende i den forrige Matebook X, er vi solgt på denne påstanden.

Selve overflaten av maskinen er naturligvis i aluminium som her har blitt sandblåst for å gi maskinen en fin og skinnende finish. De lette materialene gjør at maskinen veier kun 1,33kg.

Når det gjelder innmaten, vil man kunne velge mellom tre predefinerte konfigurasjoner. Alle inneholder enten en Intel Core i5 eller i7-prosessor og varierende menge ram og lagringsplass.

Vi har foreløpig ikke fått noen spesifikk lanseringsdato eller nordiske priser.

Mikael Hansen
(f.1982): Frilansjournalist i L&B Home. Mikael begynte som teknologijournalist i Gamereactor i 2006. Derfra gikk han til magasinet GEAR, der han også fikk bred erfaring foran kamera. En mastergrad senere kom han tilbake som journalist i Lyd & Bilde og senere som redaktør for TechRadar. Mikael skriver om alt fra PC-er til smartmobiler, smart home, lyd og gaming.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top