annonse
annonse

Nyhet: High-end fra iPod

s.034

Wadia har gjort det få trodde var mulig. Å få en iPod til å låte som en dyr high-end-CD-spiller.

Vi har skrevet mye om lydkvaliteten fra de forskjellige iPod-modellene opp gjennom årene. Ofte har vi sagt at bedre hodetelefoner på øret og en dockingstasjon koblet til anlegget, kan gi riktig høy lydkvalitet fra iPoden. Men ingenting vi har testet er i nærheten av hva man kan oppnå med denne dockingstasjonen fra Wadia.

Grunnen til det er like enkel som den er genial. I stedet for å koble iPoden til anlegget via en docking som henter et analogt linjesignal fra iPodens dockingkontakt, tapper 170i Transport som den heter, signalet digitalt fra iPoden. Før spilleren har foretatt noen signalbehandling. Dermed er det Wadia-dockingen som overtar signalbehandlingen og konverteringen av musikken fra iPoden din.

Ren digitallyd
Det geniale med det, er at man hopper over iPodens lydprosessor, og bruker Wadiaens enda bedre prosessor til å behandle lyden på omtrent samme måte som i en påkostet high-end-CD-spiller. Resultatet er lydkvalitet du ikke trodde var mulig fra en MP3-spiller. Selv ikke en iPod.

Les ogsÅ

Les mer i Lyd og bIlde oktober 2008

Har du lest?

Matebook X Pro

Huawei presenterer ny laptop - Matebook X Pro

Fjernstyr strømmen din

CES 2018

Philips vil leke med Razer

CES 2018

De smarte Philips Hue-pærene er med på narrestreker. Samarbeidet gjør at du nå kan få stemningbelysning til spillene dine.

Julegavetips

24 gnistrende julegavetips

Årets beste gadgets og mobil/nettbrett

Dingseåret

annonse