Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Fleksibel pekepenn til nettbrettet

Flaxus er en billig og anvendelig pekepenn, som fungerer perfekt når fingeren ikke duger lengre.

Skrevet av / 24.10.14 - 12:04
Fleksibel pekepenn til nettbrettet

Det er ikke lett å tegne eller skrive signaturen sin med fingeren på skjermen. Det blir lettere med en pekepenn, og vi har prøvd Flaxus. Som er en rimelig pekepenn til 199 kr, som kan brettes rundt håndleddet og kommer i to lengder.

Bortsett fra at den ikke er trykkfølsom, slik at du kan lage en tykkere strek hvis du trykker den hardere mot skjermen, er den et forbausende praktisk tilbehør til nettbrettet. Siden den er flat, og ikke rund, og i tillegg kan brettes sammen, er den enklere å ha med enn en tykk og hard pekepenn.

Flaxus er så nytt at det ikke er egen støtte for pekepennen i alle apper. Som tegneappen Procreate hvor det er lagt inn støtte for en håndfull pekepenner.

Flaxus orange

Men den virker, og til prisen er den en no-brainer. Den fungerer i alle apper som støtter tegning med fingeren, og du kan bruke den som en pekefinger når du navigerer rundt på nettbrettet. Pekepennen har to myke silikontupper, en på hver ende, og det følger med et reserverpar i esken.

Den er også praktisk når man har våte hender eller hansker på, som vi fant ut i høstens langvarige regnvær.

Flaxus-pennen fungerer også på mobilen og en phablet, og vi tror den kan bli populær særlig blant barnefamilier fordi den er billig, solid og gir barna et godt verktøy til tegneapper på nettbrett.

flaxus.no

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top