Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Ekstrem spillmus fra Razer

Med 19 knapper og optimalisert for massiv multispiller-modus.

Skrevet av / 31.10.14 - 11:55
Ekstrem spillmus fra Razer

Spillmusen Razer Naga Epic Chroma har hele 19 knapper, hvorav 12 av dem er tilgjengelig med tommelen. Hvorvidt dette er intuitivt eller ikke, skal ikke undertegnede mene for mye om, annet enn at jeg ser for meg at det kan ta sin tid å sette seg inn i. Men så snart man har det i fingrene, kan det bety lunhurtig skifting mellom våpen, redskaper og spillvinkler, som alle tar dyrebar tid når man med sin avatar går rundt i skogen, hvor valgene består i å drepe eller dø.

Lynrask
Vi loves en lynrask mus, med en lasersensor som oppfatter inntil 200 tommer i sekundet, og med en maksimumsaksellerasjon på 50 G, som er 3,3 ganger raskere enn setekatapulten i et jagerfly. Musen kan kobles til både trådløs og kablet, da med en lett, flettet fiberkabel på 213 cm.

Skydata
Spillmusen støtter også Razers nye skybaserte programvare Synapse: Stats & Heatmaps, som leverer tekniske sporingsdata som spilletid, antall knappetrykk, distanse flyttet, hvor mye trykk som ble utøvd på musen, og mye mer. Nyttig for spillere som ønsker å finjustere spillingen, øke nøyaktigheten og forkorte reaksjonstiden, samt forbedre spillinnstillinger og grensesnitt.

Fargetilpasning
I tillegg har musen innebygd Chroma-lys for personalisering av utseendet, hvor man kan velge mellom 16,8 millioner fargenyanser.

Razer Naga Epic Chroma lanseres i november, til 1.129 kroner.

razerzone.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top