Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Supertele fra Nikon

Denne råtassen er Nikons nye gromglugge AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II. Bak det vanvittig lange navnet skjuler det seg en 2 x telezoom med flere oppgraderinger for bedre ytelse.

Skrevet av / 27.04.10 - 07:35
Supertele fra Nikon

Objektivet er en ny utgave av AF-S VR Nikkor 200-400 mm f/4G IF-ED, som Nikon har overhalt ettertrykkelig. De fysiske likhetene til tross, det nye objektivet har fått en forbedret optisk bildestabilisator som skal gjøre det mulig å ta bilder med fire trinn lengre lukkertider enn hva man ville kunnet uten bildestabilisator.
Vegar Berg, Product Specialist i Nikon Norge, sier at raske fremskritt innen optisk teknologi og Nikons fortsatte engasjement i å tilby markedsledende produkter, har ført til nylige oppgraderinger av objektiver beregnet på profesjonelle brukere.
– Med nye funksjoner og enda bedre spesifikasjoner, gir AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II overlegne resultater. Et objektiv for profesjonelle fotografer som krever kompromissløs kvalitet, sier han.
Nikon har lagt på sitt Nano Crystal Coating antirefleksbelegg, som skal være enda bedre til å dempe strølys og lysflekker, mens fire linseelementer i ED-glass skal redusere faren for reflekser og fargebrytning. Objektivet har også en stillegående Silent Wave fokusmotor, og mulighet for at autofokusen kan overstyre fokusringen.
Objektivet som veier 3,36 kilo og er 36,55 cm langt, er selvsagt forseglet mot dårlig vær og støv, og vil koste 59.990 kroner, gir 300-600mm brennvidder dersom man benytter det sammen med feks et Nikon D300s med bildebrikke i APS-C-format (DX).
Nikon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Nikon Z9 får nye funksjoner

Seriøs bildemaskin fra Leica

Gammelt filmformat får renessanse

Avslører nytt zoomobjektiv

Ekstremt på alle måter

Kan bli umulig å få tak i

Liten, lett og lyssterk

Kompakt superzoom for fullformat

Får etterlengtede oppdateringer

Liten kamerasekk med god plass

Raskere og mer anvendelig flaggskip

Kompakt 100 Mp kamera fra Hasselblad

0
Scroll to Top