Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Canon-skrivere med påfyll

Få ting er så irriterende som pipelyden som forteller at skriveren er tom for blekk.

Skrevet av / 16.01.18 - 11:20
Canon-skrivere med påfyll

Få ting er så irriterende som pipelyden som forteller at skriveren er tom for blekk. Hvis man ikke har en ny blekkpatron liggende, kan det hende man ikke får skrevet ut noe. En Canon Pixma fotoskriver sier i likhet med de fleste fotoskrivere, ingenting om blekknivået før det er for sent.

Den nye generasjonen Pixma, har blekkassettene plassert i front, slik at man ser blekknivået før man starter en utskrift. Kassettene er påfyllbare, med blekkflaskene som er formet for å reduserere søl og lekkasje.

Her finner du våre tester av fotoskrivere.

Pixma G, som de kalles, finnes  i fire varianter. De mest interessante er kanskje multifunksjonsskriverne G4510 og  G3510. De har LCD-skjerm som viser status, de støtter wifi-utskrifter og har plass til 100 ark med vanlig papir.

(Foto: Produsenten)

De har sort pigmentblekk som skal gi bedre tekstutskrifter og dye-basert fargeblekk til fotoutskriftene. Alle Pixma-skriverne skriver ut kantløse bilder opp til A4-format, og de har støtte for programmet PosterArtist Lite som man kan bruke for å lage plakater og brosjyrer.

Man kan også organisere bilder, lage fotomontasjer og kalendere, kort til og mye mer, med den nettbaserte My Image Garden, og skriverne støtter Canons Creative Park, som er en gratis nettbasert tjeneste. Med blant annet 3D-modeller, gratulasjonskort, rammer og masker.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Seriøs bildemaskin fra Leica

Gammelt filmformat får renessanse

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top