Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Årets Fotoskrivere

Dagens fotoskrivere er i stand til å gi deg flotte utskrifter for en billig penge. Mange foretrekkker multifunksjonsskriverne fordi de kombinerer det beste fra tre verdener, ved at man får en enhet som erstatter skanneren, skriveren og kopimaskinen.

Skrevet av / 19.01.10 - 23:00
Årets Fotoskrivere

Utskriftskvaliteten på multifunksjonsskriverne, er fullt på høyde med rene fotoskrivere som lager papirkopier i A4-format. De gode koster fra 1.000 kroner, men de som skriver ut mye bilder, bør se på multifunksjonsskriverne fra 2.000 kroner og oppover, for å få høyest mulig utskriftskvalitet.

Før du kjøper bør du finne ut hva som er viktigst. Skannekvalitet eller fotokvalitet. Dersom begge deler er viktig, må du regne med å betale litt mer for multifunksjonsskriveren. Noen skrivere kan leveres med trådløs mottaker slik at man kan skrive ut trådløst til skriveren, uansett hvor man befinner seg i huset. Dersom man skriver ut nesten alle bildene i 10 x 15 cm format, kan det også være lurt å sjekke om skriveren har et eget papirmagasin for dette formatet.

Kjøp uansett en skriver med flere enn en eller to blekkpatroner, for da kan man enkelt bytte en og en farge ettersom man går tom. I stedet for at man må kaste en blekkpatron hvor bare rødt er brukt opp.

Noen multifunksjonsskrivere har innebygget faks. Dersom det ikke står høyt på prioriteringslisten kan man spare penger på å velge en utgave av skriveren uten faks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

DJI gir manuelle objektiver autofokus

Proffvideo på iPhone

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Lyd & Bilde
Scroll to Top