annonse
annonse

The Last Legion

Riktignok elsker vi en helstekt, sprø kalkun til julemiddagen, men å få servet en dvask kalkun midt på sommeren står vi mer en gjerne over! For kalkun er definitivt den mest passende betegnelsen på The Last Legion.


Vi følger den ”sanne” historien om en av romerrikets siste cæsarer og han, og hans følgevenners, flukt til Brit-annia for å slå seg sammen med den siste lojale legionen.

Sjelden har vi sett dårligere og mer pinlig usammenhengende manus, fantastisk latterlige kostymer og falske parykker/skjegg, horrible cgi-effekter (som blir enda dårligere på Blu-ray) og et skuespill under enhver kritikk – både Ben Kingsley og Colin Firth ser direkte ukomfortable ut; og det har de all grunn til.

Eneste lyspunktet er den smellvakre bollywoodstjernen Aishwarya Rai – vi gir henne stjernen alene. Den gode billedkvaliteten fremhever de amatørmessige digitale effektene. Lydsporet er meget skuffende med til dels diffust talespor. Bonus: Bakomfilm.

Tor Aavatsmark

 

Release: 28. mai
Regi: Doug Lefler
Med: Colin Firth, Ben Kingsley, Aishwarya Rai, Peter Mullan
Land: UK    År: 2007    Tid: 1:42 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-