Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Slik får du HELE Netflix-katalogen!

Denne appen gir deg tilgang til alle titler utgitt i alle land.

Skrevet av / 18.01.16 - 10:26
Slik får du HELE Netflix-katalogen!

Mens Netflix har sagt at de vil tette hullene for VPN- og DNS-tjenester, som gjør at man kan kamuflere sin egen IP-adresse og dermed få adgang til Netflix som om man satt i USA selv om man er i Norge, så kan man i mellomtiden på enkelt vis få tilgang på samtlige Netflix-titler, uansett hvilket land de i utgangspunktet er begrenset til.

Det betyr at du får tilgang til 14.000 film- og TV-titler, i stedet for de drøyt 2.100 titlene som er på norske Netflix. Til sammenligning får amerikanske Netflix-kunder rundt 6.000 titler på menyen.

Tjenesten heter Smartflix, som man enkelt kan laste ned til Windows PC og Mac. Det kobler seg til din Netflix-konto, hvor du logger deg inn. Deretter er det bare å strømme i vei.

Smartflix er gratis mens det er i betaversjon. Etter hvert som programmet blir ansett som ferdig til offisiell lansering, koster det 7,99 dollar som en engangssum. Den første måneden blir da gratis.

Det kan være verdt å ta forbehold om at Netflix når som helst kan tette hullet for VPN- og DNS-tjenester, som da plutselig kan gjøre Smartflix ubrukelig.

Last ned programmet hos smartflix.io

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top