Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Professor Layton: And the Lost Future

Hvem sier at gammel fransk tegnefilm bare er for barn? Et kjært gjensyn med Professor Layton og hans læregutt Luke som får både gir meg verken lyst eller viljestyrke til å legge fra meg konsollen.

Skrevet av / 17.12.10 - 12:00
Professor Layton: And the Lost Future

Spillets handling starter i det en forsker og oppfinner viser frem sin nybygde tidsmaskin, men noe går veldig galt under demonstrasjonen og sender den engelske statsministeren som var prøvekanin inn i fremtiden. Det er opp til Layton og Luke å løse mysteriet og en horde med små gåter underveis ved hjelp av fremtidens Luke som sender brev til fortiden…

Når oppfølgerne kommer så tett på som dette spillet gjør, er det ofte med dalende resultat. Selv om spillene er ganske like, er det absolutt en sikker vinner og en selvskreven serie i spillhylla!

Filmene i mellomsekvensene er et fantastisk supplement til historien, og gir også en god dybde i spillet. I menyen finner man også mange minigames og du kan også gå tilbake for å løse tidligere oppgaver, eller bryne deg på nye. Om noe blir for vanskelig kan du låse opp hint ved hjelp av mynter du finner rundt omkring i landskapene.

Konklusjon
Dette spillet har hjernetrim for alle, og er et friskt pust i jungelen av ensformige og lite utfordrende puzzle-spill på markedet. Jeg får ikke nok av dette spillet, og samtidig gleder jeg meg vilt til oppfølgerene fordi utviklerne har igjen vist at de har funnet suksessoppskriften!

+
God historie
og atmosfære
Varierende oppgaver


Litt like oppgaver
fra forrige spill

Fakta:
Utvikler: Level 5
Utgiver: Nintendo
Plattform: NDS
Sjanger: Puzzle, Eventyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top