Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Endelig – 007 kommer i HD!

MGM og Panasonic annonserte på sin pressekonferanse i Las Vegas at de den 1. oktober i år vil slippe den komplette James Bond-samlingen (22 filmer) på Blu-ray

Skrevet av / 11.01.12 - 11:13
Endelig – 007 kommer i HD!

Etter at vår britiske agenthelt med brask og bram ble lansert på Blu-ray høsten 2008/våren 2009, ble det plutselig dørgende still fra James Bond. Fire bokser med til sammen tolv filmer ble sluppet i nyoppusset HD-versjon; men det var en broget forsamling med alt fra den eldste (Dr. No) til den nyeste (Quantum of Solace) som ble lansert.

Filmdebuten på det hvite lerretet hadde 007 i 1962 med Dr. No, udødeliggjort med Ursula Andress i det hun stiger opp fra havet i sin utfordrende bikini – med andre ord har vår mannssjåvinistiske helt i år 50 års jubileum!

I den anledning annonserte MGM og Panasonic på sin pressekonferanse i Las Vegas at de den 1. oktober i år vil slippe den komplette James Bond-samlingen (22 filmer) på Blu-ray: James Bond Golden Anniversary Blu-ray Collection.

Boksen vil bl.a. inneholde hele 130 timer med bonusmateriell, inkluderte noe som tidligere ikke er utgitt.

Til stede på pressekonferansen var bl.a. Bond-pikene Olga Kurylenko samt regissørene Michael Apted, John Glen og Martin Campbell.

Tilfeldig nok (!) sammenfaller Blu-ray-lanseringen godt med kinopremieren på den 23. filmen i rekken: Skyfall. Verdenspremieren på Skyfall, nok en gang med Daniel Craig i hovedrollen, er satt til den 26. oktober. James Bond er tidenes mest langvarige filmserie – og den mest innbringende.

Michael G. Wilson og Barbara Broccoli fra Eon Productions (som eier filmrettigheten til Bond-franchisen) uttalte at de har et stort program av aktiviteter i forbindelse med 50-års jubileet, et jubileum som altså sparkes i gang med annonseringen av den spennende Blu-ray-boksen!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Lyd & Bilde
Scroll to Top