Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Ekslusive klipp fra The Amazing Spider-Man 2!

I morgen slippes "The Amazing Spider Man 2" på Blu-ray. Se eksklusive bakom-klipp her!

Skrevet av / 26.08.14 - 14:14
Ekslusive klipp fra The Amazing Spider-Man 2!

For 2 år siden rebootet man Spider-Man-serien (kun 5 år etter at Tobey Maguire takket for seg). «Alt for tidlig» og «unødvendig» var det generelle omkvedet – men det var før de så filmen.

Med «The Amazing Spider-Man» (2012) tilførte regissør Marc Webb (!) og Andrew Garfield (Spider-Man/Peter Parker) serien noe nytt, mer sårbart og friskt – og gav bakhistorien mer psykologisk dybde. Riktig nok var plottet og oppbyggingen til førstefilmen nokså likt med forrige trilogi, men med «The Amazing Spider Man 2 3D» har de virkelig funnet (topp)formen!

The Amazing Spider-Man - Still - 06_WEB

Filmen lanseres på Blu-ray i morgen (27. august), i både 3D- (et must!) og 2D-versjon.

Bonusmaterialet (mye eksklusivt for BD) er omfattende og gir oss mange utelatte/forlengede scener, et svært interessant kommentarspor, musikksporet, musikkvideo (Alicia Keys) og en bakomfilm som er blant de beste vi har sett! 1:45 time med omfattende og engasjerende info om alt fra utviklingen av historien til filmingen i New York og spesialeffektene.

Les Lyd & Bildes anmeldelse av filmen her!

Denne runden står Spider-Man overfor en av sine sterkeste fiender noensinne, «Electro» i en elektrisk rolleprestasjon av Jamie Foxx, i en film der hele New York brukes som fantastisk kulisse i den episke kampen mellom det gode og onde (?).

906429 - The Amazing Spider-Man 2

 

Marc Webb gjeninntar registolen og Emma Stone glimter til som Peter Parkers trøblete kjæreste Gwen Stacy. Vi garanterer at du vil la deg imponere over alle de flotte scenene der Spider-Man svinger seg mellom New Yorks skyskraperjungel.

 

The Amazing Spider-Man - Still - 05_WEB

 

Historien er absolutt ikke nyskapende, men føyer seg godt inn i rekken av superhelplott, med karikerte og overdrevne (misforståtte) skurker, som vil rasere verden (i alle fall New York) fordi de ikke ble sett som liten. Så kompliseres historien av at kjæresten til superhelten utsettes for fare. Men i tillegg til alt det «vanlige» byr The Amazing Spider-Man 2 på et overraskende godt mellommenneskelig, psykologisk drama som bakteppe. Peter Parker slites mellom sine «plikter» som Spider-Man og forholdet til Gwen som settes i fare som følge av hans heltedåder.

Lyd & Bilde har Norges-rettighetene til eksklusive bakom-klipp som du kan se her (klikk på bildene):

“A Character In Itself” (klipp fra minidokumentaren «Heart of the City»)

Skjermbilde 2014-08-26 kl. 15.20.58

 

“Peter Meets His Father”

Skjermbilde 2014-08-26 kl. 15.17.40

 

 

Se traileren her!:

Skjermbilde 2014-08-26 kl. 15.20.30

Kjøp filmen her!
The Amazing Spider-Man - Still - 04_WEB

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top