Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Den tøffeste fjernkontrollen

Logitech Harmony Ultimate lar deg styre lys, lyd og spillkonsollen, kort sagt det meste som kan fjernstyres.

Skrevet av / 17.04.13 - 12:38
Den tøffeste fjernkontrollen

Logitechs programmerbare fjernkontroller er blant de mest avanserte, men likevel blant de enkleste å bruke. Nå kommer den aller mest avanserte av dem alle, Harmony Ultimate. Den ligner den kritikerroste Harmony Touch, men denne kan i tillegg styre Bluetooth-enheter trådløst. Sspillkonsoller som Sony PS3, Nintendo Wii og Wii U, kan alle styres med Harmony Ultimate. Som også styrer og kan programmere lyset til de trådløse Philips Hue-lampene, vi har skrevet om tidligere.

– Vi har tatt universalkontrollen til et nytt nivå, og gir en personlig touch til hjemmeunderholdning, sier visepresident i Logitechs digital home business group, Joerg Tewes.
– I tillegg har vi gjort det mulig å styre belysningen i hjemmet med Harmony Ultimate. Det vil si at du kan styre TV, sette på en film og dimme belysningen for å sette stemningen – kun med enkle tastetrykk.

Logitech Harmony Ultimate koster 2099 kr, mens en enklere variant kalt Logitech Smart Control, bare koster 999 kr, og ser slik ut:

HarmonySmrtCtrl_BTY2_Black

Begge kan fjernstyre mer enn 225 000 hjemmeunderholdningskomponenter fra mer enn 5 000 produsenter. Logitech Harmony Ultimate kan styre opptil 15 forskjellige enheter, og sammen med Harmony Smartphone App, kan du bruke en iOS (iPhone) eller Android-mobil som universalkontroll til opp til åtte enheter.

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top