annonse
annonse

Philips Hue utvider opplevelsen

Nye måter å integrere, nye steder for belysning samt en redesignet app

Philips er ikke lenger tilfreds med at smartlamper i Hue-serien kun brukes til innendørsbelysning man styrer fra mobilen. Eller at de kan synkroniseres med Ambilight på Philips TV’er.

I løpet av andre kvartal lanseres Hue Sync, et program til Windows 10 og MacOS High Sierra som synkroniserer spill, film og musikk på skjermen med belysningen. Som vi har nevnt tidligere er Razer den første partneren, men det er mange flere på vei.

Philips Hue outdoor
Enda festligere utendørs til sommeren (Foto: Philips)

 

I tillegg lanseres den oppdaterte Philips Hue 3.0-appen for iOS og Android. Nå er det endelig enklere å velge fargetemperatur eller farge igjen. Det har også blitt enklere å integrere Hue-tilbehør, samt kompatible produkter fra Philips samarbeidspartnere.

Det kommer også nye Philips Hue lamper til sommeren. Lamper som er egnet til utendørs bruk. Ikke bare kan man gjøre reketallerkenen festligere, man også øke sikkerheten. Enten ved bevegelsesaktivert belysning eller med automatisering som simlurer at man er hjemme på ferie.

Les mer på meethue.com

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-