annonse
annonse
Chord Qutest

CES 2018

Om du digger Hugo 2 men ikke trenger hodetelefonutgang eller batteridrift, så er den vesle stasjonære Qutest svaret.

annonse

Chord Electronics hevder Qutest er den mest avanserte kompakte digitalkonverteren på planeten. Den bruker samme digitalprosessering som den bærbare DAC-en og hodetelefonforsterkeren Hugo 2, men har et helt nytt chassis og noen nye funksjoner.

Chord lover klasseledende ytelse, både teknisk og lydmessig. Og dersom lyden er den samme som når Hugo 2 brukes kun som DAC, så er det da også heller ingen smågutt vi har med å gjøre. I hvert fall ikke på innsiden, derimot er utsiden meget kompakt.

Chord Qutest

To knapper på toppen lar deg stille filterkarakteristikk og velge inngang. Ulik farge lyser opp etter hvilket valg du har gjort. Det sirkulære vinduet på midten vil også vise ulik farge etter digitalsignalets oppløsning. Foto: Chord Electronics

 

Akkurat som på Hugo 2 kan man justere filterkarakteristikken som påvirker klangkarakteren fra nøytral til litt varmere. Dette og valg av inngang gjøres med to kuler på toppen av fronten.

Av innganger finnes en asynkron USB-DAC-inngang, galvanisk isolert fra resten av inngangene. En optisk inngang er på plass, så vel som to koaksialinnganger i form av BNC. Denne er direkte kompatibel med RCA, men er en bedre terminering som gir en mer stabil impedans, tettere opp mot 75 ohm.

Les også:


annonse
annonse
annonse
annonse
Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt.