annonse
annonse
annonse

CES 2018

B&O Play forbedrer sine beste

Bedre støyreduksjon og lengre batteritid på ANC-hodetelefonene.

annonse

B&O Play har på CES 2018 i Las Vegas presentert forbedrede utgaver av sine mest populære hodetelefoner, H8 og H9. Begge har fått en ”i” i navnet, sammen med forbedret ytelse.

B&O Play H9i. Foto: B&O Play

 

De trådløse H9i er en over-ear modell. Det er snakk om en luksus-hodetelefon med hodebøyle i aluminium, trukket med okselær. Øreputene er i lammeskinn over memory-skum.

Den største nyheten i H9i er en forbedret aktiv støyreduksjon som vil filtrere bort tale i omgivelsene bedre. Vil du fortsatt høre hva som skjer rundt deg, så har hodetelefonene også fått en ny ”transparency mode”, hvor musikk og støyreduksjon slås av.

En annen nyhet er en nærhetssensor, som setter musikken på pause når man tar av seg hodetelefonene. Så fort man tar de på igjen vil musikken fortsette.

Endelig har batteritiden blitt forbedret. Man får nå opptil 18 timers spilletid, som er fire timer mer enn tidligere. Man kan også koble H9i opp til flere enheter på en gang, slik at mobil, nettbrett og pc ikke trenger å slåss om retten til å sende lyd til hodetelefonene.

 

Les testen av B&O Play H9

B&O Play H8i. Foto: B&O Play

 

On-ear-modellen H8i følger mønstret fra den større H9i. Den har også fått ”transparency mode”, nærhetssensor og bedre ANC. I tillegg har batteritiden blitt fordoblet til 30 timer – med Bluetooth og aktiv støyreduksjon på! Designet har også blitt frisket opp med slankere ørekopper i et enklere design.

Touchbetjeningen på H8 har måttet vike, den er nå erstattet av fysiske knapper. Det vil nok bli oppfattet som en begrensning for noen, og en forbedring for andre. Til gjengjeld har prisen blitt betydelig mindre på den nye B&O Play H8i, sammenlignet med forgjengeren.

B&O Play H8i og H9i har en veiledende utsalgspris på henholdsvis 3.799 kroner og 4.799 kroner og er tilgjengelig fra d. 25. januar 2018.

Les hele testen av B&O Play H8

B&O Play

annonse
annonse
annonse
annonse
Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt.