Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Apple Watch må lades opp hver dag

Batteriet holder bare én dag på en oppladning.

Skrevet av / 15.09.14 - 17:07
Apple Watch må lades opp hver dag

For knapp en uke siden lanserte Apple endelig den lenge etterlengtede smartklokken Apple Watch, men de sa ingenting om hvor lenge det kan holde på en oppladning. Nå har vi svaret, og det er dessverre ikke spesielt oppmuntrende.

Én eneste dag skal Apple Watch kunne holde på en oppladning, sier kilder i Apple til nettstedet recode.net.

Apple Watch kommer med trådløs oppladning, og Apple forventer at brukerne lader klokken hver dag, sier talsperson Nat Kerris i en offisiell kommentar til recode, selv om hun nekter å be- eller avkrefte de uoffisielle rapportene om klokkens batterikapasitet.

Apple-Watch-8-685x505

Men recodes kilder opplyser at man internt hos Apple ikke er helt tilfreds med batteritiden og arbeider med å forbedre den frem til lanseringen av Apple Watch i begynnelsen av 2015.

Det er lov å håpe, for nettopp kort batteritid er et stort problem for smartklokker, som man for eksempel bør kunne ta med på kortere reiser over flere dager, uten å være nødt til å medbringe en lader.

Dette var et av våre viktigste ankepunkter, da vi testet Samsungs første smartklokke, Galaxy Gear, for knapt et år siden.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top